Eğlence

PUBG Mobile oyuncularına Burak Özçivit sürprizi

pubg mobile

Dünyanın en popüler mobil oyunlarından PUBG Mobile, sevilen oyuncu Burak Özçivit ile yeni bir iş birliğine imza attı. Oyun severleri yakından ilgilendiren bu iş birliği kapsamında oyuna Özçivit’in ses ve kostüm paketleri eklenirken aynı zamanda uzun zamandır beklenen Aslan Yoldaş da arenaya dahil oldu.

Ünlü oyuncu Burak Özçivit, PUBG Mobile’la gerçekleştirdiği bu önemli iş birliği için bir de kamera karşısına geçti. “Aslan gibi kükre kral sen ol” mottosuyla yayınlanan filmi televizyonların yanı sıra markanın sosyal medya kanallarında da izlemek mümkün.

Reklam filmi, Aslan Yoldaş’ın çağrısını duyan Burak Özçivit’in bu çağrıya yanıt vererek sonunda buluşmalarını konu alıyor.

PUBG Mobile iş birliği kapsamında başka sürprizler de sunuyor

Oyun, iş birliğinin bir parçası olarak oyunculara çeşitli sürprizler de sunuyor. Oyuncuların uzun süredir beklediği Aslan Yoldaş nihayet savaş alanında. Üstelik oyun tarihinde bir ilk olarak daha büyük veya küçük olma özellikleriyle birlikte geliyor. Tüm bu yeni eklenen özellik, oyunculara daha fazla strateji ve güç sunacak, aynı zamanda oyun deneyimini daha da zenginleştirecek. Aslan Yoldaş’ın gelmesiyle birlikte, oyuncular arasında rekabet yeni bir boyut kazanacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER