Teknoloji

PUBG Mobile dört ayda 100 milyondan fazla indirildi

pubg mobile
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

pubg mobile

PlayerUnknown’s Battlegrounds Mobile, ya da kısaca PUBG Mobile özellikle Android telefon incelemelerimizde performans için başvurduğumuz araçlardan bir tanesi. Bu popüler şiddetli çatışma oyunu dünya çapında büyük başarıya ulaştı ve milyonlarca kez indirildi.

Tencent and PUBG Corporation, PUBG Mobile‘ın çıkışından sonra geçen dört ay içerisinde (Çin, Japonya ve Kore hariç) 100 milyondan fazla kez indirildiğini açıkladılar. Popüler oyunun mobil sürümü ilk kez 19 Mart 2018’de App Store ve Google Play‘de uluslararası indirmeye açıldı ve en yüksek erişilebilirliğe sahip mobil oyun hâline geldi.

Oyun, ilk haftasında 100 ülkede en çok indirilen mobil oyun olmuştu. Öte yandan PUBG Mobile, kısa süre önce 14 milyon günlük aktif kullanıcıyı geçti. Tüm bu verilerde Çin, Japonya ve Kore hariç tutuluyor.

PUBG Mobile Küresel Yayın Ekibi Genel Müdürü Vincent Wang, “Lightspeed ve Quantum Studios’taki kendini bu işe adamış geliştirme ekibimize teşekkür etmek istiyoruz, özellikle de dünyanın dört bir yanında tutkuları ve adanmışlıklarıyla bize ilham veren oyunculara teşekkürlerimizi iletiyoruz. Mobil oyun çıtasını yükseltmeye ve oyuncularımıza bu yıl içinde daha çok harika içerikler sunmaya devam edeceğiz.” şeklinde görüş belirtti.

Tencent Games, yakın zamanda Paramount Pictures ile ortaklık kurarak, PUBG Mobile için popüler film serisi Görevimiz Tehlike‘nin son filmi olan Mission: Impossible Yansımalar ilhamlı oyun içi içerikler hazırlamıştı. İçerikler arasında serinin simgesel tema müziği, yeni teçhizatlar, yeni mücadeleler ve daha fazlası yer alıyor.

İLGİLİ HABERLER