Teknoloji

Procreate Dreams: Tasarımcıların yeni hayali gerçek oldu

procreate dreams

Tasarım ve animasyon alanında devrim yaratan Procreate uygulamasının yaratıcısı Savage Interactive, endüstriyel beklentilere yeni bir soluk getiren Procreate Dreams’i duyurdu. Tasarımcıların ve animatörlerin uzun zamandır beklediği bu yeni uygulama, yalnızca iPad kullanıcılarına özel olarak geliştirildi ve 599 TL fiyat etiketiyle satışa çıktı.

Procreate Dreams, özellikle 2D animasyonlar üretmek isteyenler için tasarlanan bir platform olarak öne çıkıyor. Kullanıcılarına kalem veya parmakla intuitif bir çizim deneyimi vadediyor ve yeni bir içerik oluşturma süreci sunuyor. Uygulama, tasarım dünyasına yeni bir soluk getiriyor ve işlevselliğin yanı sıra yüksek performansıyla kullanıcılarına benzersiz bir deneyim sunmayı amaçlıyor.

Savage Interactive’den Procreate Dreams yorumu

Firma, Procreate Dreams için “Procreate Dreams ile 2D animasyonlar, etkileyici videolar ve nefes kesen hikâyeler oluşturabileceğiniz bir ekosistem yarattık. Uygulamanın zaman çizelgesi, animasyon yapımcılarının ihtiyaçları düşünülerek özel olarak tasarlandı. El çizimi animasyonlar ile video düzenleme ve birleştirme işlemleri artık daha sorunsuz ve doğal bir şekilde yapılabilecek,” ifadelerini kullandı.

Procreate Dreams, özellikle performans açısından iPad Pro serisindeki kullanıcılar için mükemmel bir uyum sağlıyor. Uygulama sayesinde kullanıcılar, yüksek çözünürlüklü görüntüler üzerine animasyonlar ekleyebilir ve bu süreci 4K ProRes kalitesinde gerçekleştirebilirler. Procreate’in beğenilen fırça setlerini bünyesinde barındıran Dreams, animatörler ve tasarımcılar için eksiksiz bir toolkit sunuyor. Uygulama ayrıca, çok sayıda dil desteği ile global bir kitleye hitap ediyor ve iPadOS 16 ile uyumlu tüm iPad modelleri için kullanılabilir durumda.

İLGİLİ HABERLER