Manşetler

Prestigio MultiPad Visconte ile iş ve eğitim dünyasını yakalamayı hedefliyor

Türkiye’de tüketici elektroniği pazarının yeni oyuncularından biri olan Prestigio, 10.1 inç’lik Windows 8.1 tableti MultiPad Visconte ile iş ve eğitim dünyasının gözdesi olmayı amaçlıyor. Tabletin Türkiye’deki lansmanı için gerçekleştirilen basın etkinliğinde konuşan şirket yetkilileri hem Prestigio’nun genel profili hem de MultiPad Visconti’nin özelliklerine dair bilgileri paylaştı.

IMG_1816

Türkiye pazarında Windows 8.1 işletim sistemli MultiPad Visconte’nin yanı sıra Android akıllı telefon ve tabletleri, hareket ve araç kameralarıyla boy gösteren Prestigio, küresel tüketici elektroniği pazarında 2013’ün sonundaki verilere göre dokuzuncu sırada bulunuyor. Ürünlerini ekstra aksesuarlarıyla sunduklarına ayrıca dikkat çeken Prestigio yetkilileri, müşterilerin Prestigio ürünleriyle birlikte çok sayıda uygulamaya da ön yüklü olarak eriştiklerini belirtti.

IMG_1800

Yaklaşık iki ay önce resmi olarak duyurulan MultiPad Visconte’de 1200 x 800 piksel çözünürlüğünde 10.1 inç  LCD IPS ekran bulunuyor. Tabletin gücünü ise Intel’in çift çekirdekli, 1.46 GHz, 64-bit Celeron işlemcisi sağlıyor. 2 GB RAM barındıran MultiPad Visconte’de 32 ve 64 GB olmak üzere iki farklı dahili hafıza seçeneği sunuluyor. Kullanıcılar diledikleri takdirde cihazın dahili hafızasını MicroSD kart desteğiyle 64 GB daha artırabiliyor.

IMG_1796

MultiPad Visconte’de kullanıcılara bağlantı için Wi-Fi ve Wi-Fi + 3G olmak üzere iki seçenek sunuluyor. Buna ek olarak, 64 GB dahili hafızalı modeller için Windows 8.1 Pro işletim sistemi de tercih edilebiliyor. 4000 mAh kapasiteli bir pil barındıran MultiPad Visconte beyaz ve koyu mavi olmak üzere iki farklı renk seçeneğine sahip. 285.66 x 173.3 x 9.9 mm. boyutlarındaki MultiPa Visconte’nin ağırlığı modele bağlı olarak 580 ila 590 gram arasında değişiyor.

IMG_1798

Arka kameraya sahip olmayan tablette 1.0 megapiksel bir ön kamera bulunuyor. Bu ön kamera sayesinde yüklü gelen Skype uygulamasını kullanarak görüntülü görüşmeler gerçekleştirilebiliyor. Skype’a ek olarak SkyDrive, Evernote, TeamViewer gibi uygulamalar da MultiPad Visconte ile birlikte geliyor. Kullanıcılar Microsoft Office 2013 Ev ve Öğrenci versiyonuna da ücretsiz olarak sahip olabiliyor.

IMG_1815

Prestigio MultiPad Visconte önümüzdeki haftadan itibaren 1099 ila 1349 TL arasında değişen fiyatlarla Türkiye’de satışa sunulacak.

İLGİLİ HABERLER