Teknoloji

PRADA Phone by LG 3.0 yarın İngiltere’de satışa çıkıyor

LG – PRADA işbirliğinin en son üyesi PRADA Phone by LG 3.0 İngiltere’de piyasaya çıkıyor. Bu ülkede faaliyet gösteren perakendeci Phones 4U, Android akıllı telefonunu 27 Ocak tarihinde, yani yarın satışa sunacağını duyurdu. 4.3 inç’lik LG NOVA IPS ekran barındıran bu cihazda 8 megapiksel kamera ve NFC desteği de yer alıyor. Android 2.3 Gingerbread işletim sistemiyle yüklü gelen bu cihaz ilerleyen zamanlarda Ice Cream Sandwich güncellemesini de alacak.

PRADA Phone by LG 3.0’da 1 GHz’lik çift çekirdekli işlemci, 1 GB RAM ve 8 GB dahili bellek de yer alıyor. Kablosuz bağlantı tarafından Bluetooth 3.0 + HS, WiFi b/g/n ve 21 Mbps’ye kadar destek veren HSPA+ desteği bulunuyor. Ön yüzünde yer alan kamera sayesinde görüntülü görüşmelere de imkân tanıyan cihazda PRADA’nın stilini yansıtacak, yeniden tasarlanmış bir kullanıcı arayüzü de geliyor.

Phones 4U bu telefonu aylık 31 pound’luk ödemeler karşılığında iki yıllık kontratla dağıtacak. Bu aylık ücret dışında telefon için ayrıca bir ücret vermeyecek. Bu arada telefonun SIM kilitsiz, peşin fiyatlı versiyonunun da gelecek ay itibariyle çıkacağı dile getirilmişti.

İlgili – Phones 4U

İLGİLİ HABERLER