Teknoloji

Porsche Design ve Huawei iş birliği Watch GT 2 ile devam ediyor

porsche design huawei watch gt 2

Porsche Design ve Huawei arasındaki iş birliğinin en yeni halkalarından birisi de yeni Watch GT 2 oldu. Suya dayanıklı safir cam ve hafif titanyum çerçeveden oluşan bir kasaya sahip olan akıllı saat, cilt dostu seramik bir arka panel ve kelebek mekanizmalı titanyum bir kayışla geliyor. Kullanıcılar bu kayışın boyunu rahatlıkla bileklerine göre ayarlayabiliyor.

Akıllı saat 100’den fazla egzersiz modunu destekliyor. Bunlar arasında tırmanma, sörf, kürek ve daha fazlası da yer alıyor. Kullanıcılara 10 parkurda koşu rehberliği yapabilen saat, kayak hocası ve golf analizi gibi özellikler de taşıyor.

Porsche Design ile birlikte tasarlanan Watch GT 2, barometresi sayesinde kullanıcılarını olumsuz hava koşulları için uyarabiliyor. Gün doğumunu ve gün batımını takip edebilen akıllı saat, Ay’ın döngüsünü de izleyebiliyor. Saatin 5 ATM basınca kadar suya dayanıklı olduğunu belirtmekte de fayda var.

Akıllı saatte kalp atış hızı ve SpO2 sensörleri mevcut. Bu sensörler 24 saat boyunca veri okuyabiliyor. Bunun için saatte düşük güç optimizasyonları mevcut. TruSleep 2.0, altı farklı uyku problemini teşhis edebiliyor. TruRelax de stres seviyesini takip altında tutuyor.

Saat, standart kullanımda 14 günlük bir pil ömrü vadediyor. Yoğun kullanımda bu süre 8 güne iniyor. Sadece 5 dakikalık bir şarj, kullanıcılara 10 saatlik bir pil ömrü sunuyor.

porsche design huawei watch gt 2Porsche Design Huawei Watch GT 2, 1.39 inç büyüklüğünde bir OLED ekrana ve 46 mm bir kasaya sahip. Akıllı saat Avrupa’da 700 avro karşılığında satılacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER