Teknoloji

Polaroid Snap Touch kamera ekimde raflardaki yerini alacak

polaroid snap touchPolaroid fotoğrafçılık uygulamaları ve akıllı TV’ler ile alışılagelmişten biraz farklı alanlara yönelse de, kendisine ününü kazandıran anında baskı yapabilen fotoğraf makinelerinden de vazgeçmiyor. Söz konusu ürünlerini zamanın ruhuna uyarlayan şirket, geçtiğimiz yıl tanıttığı ve mürekkepsiz baskı yapabilmesiyle dikkat çeken Snap ile kazandığı başarıyı sürdürmeyi amaçlıyor.

Polaroid Snap Touch, bu doğrultuda yılın ilk ayında CES 2016’da görücüye çıkmıştı. Selefinden farklı olarak dokunmatik ekran ve Bluetooth bağlantısı barındıran Snap Touch, sonunda ön siparişe çıktı. Fotoğraf makinesi, ekim ayından itibaren de sahipleriyle buluşacak.

Polaroid Snap Touch 180 dolar karşılığında satılıyor

Orijinal Polaroid Snap’in fiyat etiketinde 100 dolar yazıyordu. Snap Touch’a sahip olmak içinse 180 dolar ödemek gerekiyor. Touch’ın avantajları fotoğrafların basılmadan önce dokunmatik ekran üzerinde görülebilmesiyle sınırlı kalmıyor. Kullanıcılar diledikleri takdirde telefonlarındaki fotoğrafları da Bluetooth aracılığıyla kameraya gönderip fiziksel kopyalarını bastırabiliyor. Kamerada sadece şirketin özel ZINK fotoğraf kağıdı kullanılabiliyor. Söz konusu kağıdın paketleri de 10 dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor.

İLGİLİ HABERLER