EğlenceTeknoloji

Pokemon Unite ilk olarak Nintedo Switch için çıkacak

pokemon unite

Tencent bünyesindeki TiMi Studio Group ile birlikte geliştirilen ve beş kişilik takımlarla oynanan strateji oyunu Pokemon Unite, yakında oyuncularla buluşacak. Oyun, önümüzdeki ay Nintendo Switch için piyasaya sürülecek. Eylül ayında ise mobil cihazlarda oyunu oynamak mümkün olacak. Oyunun hem iOS hem de Android’de çıkması beklense de, bu konuda net bir açıklama gelmiş değil.

Pokemon Unite’ın çapraz platform desteği sunacağını da belirtmekte fayda var. Yani Nintendo Switch sahipleri ve mobil cihaz kullanıcıları Pokemon Unite’ı birlikte deneyimleyebilecek. Buna ek olarak, çapraz ilerleme desteği de sunulacak. Böylelikle oyuncular Switch’te başladıkları süreçlerini mobil cihazlarında sürdürebilecek veya tam tersini yapabilecek.

Oyun ücretsiz olarak oynanabilecek. Ancak oyun içi unsurlar da ücret karşılığında satın alınabilecek. Oyuncular Aeos adını taşıyan oyun parasını satın alabildikleri gibi oynadıkça kazanabilecek de. Buna ek olarak oynadıkça kozmetik unsurların kilidini açmak da mümkün olacak. Savaş biletleri ve başka oyun içi ödüller de oyunculara sunulacak.

Pokemon Unite, oyuncuların karşısına tanıdık bir karakter grubuyla çıkacak. Bunun formatı yeni bir oyuncu grubuyla tanıştırmak için yeterli olup olmadığı ise zamanla anlaşılacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER