Eğlence

Pokemon Go’ya 80 yeni Pokemon ekleniyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

pokemon goPokemon Go, tüm dünyada 2016 yazına damga vurmuştu. İlk başta adeta bir çılgınlık hâlini alan oyunun rüzgarı bir süre sonra yavaşlasa da, hâlâ yapımcı Niantic Labs’e ciddi anlamda para kazandırıyor. Niantic Labs, oyuna verdiği önemi düzenli olarak yayınladığı güncellemelerle gösteriyor. Oyun, için hazırlanan son güncelleme Pokemon avcılarının karşısına 80 yeni Pokemon çıkaracak.

Oyuna yeni eklenecek Pokemon’lar, Johto bölgesinden gelecek. Bu Pokemon’ların arasında Chikorita, Cyndaquil ve Totodile de bulunacak. Bir önceki güncellemeyle oyuna eklenen Pichu ve Togepi gibi Pokemonların aksine, yeni Pokemon’larla aniden karşılaşılabilecek. Pichu ve Togepi’ye ulaşmak için yumurtalarını çatlatmak gerekiyordu.

Hazırlanan son güncelleme, yakalanacak yeni Pokemonlardan daha fazlasını getiriyor. Oyunun geliştiricisi Niantic Labs tarafından yapılan açıklamada Pokemon’lar ile karşılaşma anının yenilendiği, rakipleri yavaşlatmakta kullanılacak araçların ve yeni kostümlerin eklendiği belirtildi. Buna ek olarak, yeni eklenen evrim araçları sayesinde oyunun yeni karakterlerini de hızlı biçimde geliştirmek mümkün oluyor.

Pokemon Go için geliştirme çalışmaları devam edecek

Hazırlanan son güncelleme, oyun için yapılan en büyük yenileme çalışmalarından biri olma niteliğini taşıyor. Niantic Labs CEO’su John Hanke ise Pokemon Go oyuncularını daha fazla yeniliğin beklediğini dile getirdi. Hanke, oyunun desteklenmeye ve gelişmeye devam edecek canlı bir deneyim olduğunu ifade etti. Niantic Labs CEO’su, ilerleyen yıllarda oyuncuların karşısına farklı etkinlik ve özelliklerin çıkabileceğinin de altını çizdi.

İLGİLİ HABERLER