Eğlence

Pokemon Go oyuncuları 48 saatte 500 milyon Pokemon yakaladı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

pokemon goPokemon Go oyuncuları, oyun çerçevesinde düzenlenen son etkinlik çerçevesinde iki gün içinde 500 milyon Pokemon yakaladı. Pazar günü başlayan “Global Catch Challenge” isimli etkinlik hâlâ devam ediyor. Niantic Labs, etkinlik çerçevesinde 3 milyar Pokemon yakalanmasını hedefliyor.

Etkinlik kapsamında yakalanan Pokemon’ların sayısı arttıkça oyunculara sunulan hediyelere de yenileri ekleniyor. Bu ödüller arasında bölgelere özgü Pokemon’lar da bulunuyor. Oyuncuların önünde daha fazla Pokemon yakalayarak daha çok ödüle ulaşmak için 26 Kasım’a kadar bir süre bulunuyor. Bu tarihte etkinlik sona erecek ve hediyeler kaldırılacak. Mevcut hızda 3 milyar Pokemon yakalama hedefine ulaşmak pek zor görünmüyor.

İki kat deneyim puanı ve 6 saat boyunca Pokemon çeken tütsü gibi ödüllerin bulunduğu ilk set, hâli hazırda erişilebilir durumda. 1.5 milyar Pokemon yakalandıktan sonra açılacak olan gümüş pakette ise yıldız tozu ikiye katlanıyor. Buna ek olarak, bu süreçte dünya genelinde daha fazla Pokemon görülüyor.

Pokemon Go hâlâ ciddi bir kitle tarafından oynanıyor

Pokemon Go, 2016 yazında yayınlandığında tüm dünyada adeta bir çılgınlığa dönüşmüştü. Bir süre sonra bu çılgınlık dinse de, Pokemon Go hâlâ hatırı sayılır bir kitle tarafından ilgiyle takip ediliyor.

İLGİLİ HABERLER