Teknoloji

Poco yeni akıllı telefonunu önümüzdeki ay çıkaracak

xiaomi poco c3
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Poco, geçtiğimiz hafta içinde yola Xiaomi‘den bağımsız bir marka olarak devam edeceğini açıklamıştı. Yeni dönemdeki yol haritasına dair ipuçlarını üstü kapalı olarak paylaşan şirket, şimdi de planları konusunda daha net bilgiler veriyor.

Poco’nun Hindistan ofisi tarafından Twitter’da yapılan paylaşımda, şirketin yeni telefonunu şubat ayı içinde tanıtacağı belirtildi. Söz konusu açıklamayı Poco’nun Hindistan ofisinin genel müdürü Manmohan Chandlou tarafından yapılması, akıllarda en ufak bir şüphe kırıntısı bile bırakmıyor.

Poco’nun açıklamayı duyurduğu paylaşımda ise “Resmi olmayan sızıntılara güvenmeyin. İşte karşınızda resmi bir sızıntı” ifadesi yer alıyor. Tweet’e yerleştirilen bağlantının kullanıcıları götürdüğü röportajda ise Poco’nun yeni telefonunun dağıtımının Xiaomi’nin kanalları aracılığıyla yapılacağı bilgisi veriliyor.

Poco, hâlihazırda bağımsız bir marka olarak faaliyetlerini sürdürmek adına bir değişimden geçiyor. Kendi satış ekibini, pazarlama birimini ve ürün departmanını oluşturacak olan şirket, öncelikle Hindistan pazarına odaklanacak. Poco’nun uluslararası stratejisi ise henüz şekillenmemiş gibi görünüyor.

İLGİLİ HABERLER