Teknoloji

Poco Watch akıllı saatin tanıtım tarihi belli oldu

poco watch

Poco, 26 Nisan’da düzenleyeceği etkinlikte F4 GT modelini gözler önüne çıkaracak. Şirket bu etkinlikte başka ürünler de tanıtacak. Bu ürünler Poco Watch akıllı saat ve Poco Buds Pro kablosuz kulaklığın Genshin Impact Edition isimli versiyonu olacak. Söz konusu ürünlere ait görseller de internete sızdı.

Poco Buds Pro Genshin Impact Edition’ın görselleri kulaklığın ve taşıma kutusunun kırmızı renkli olduğunu ve kulaklığı altın ve kahverengi tonlarının tamamladığını gösteriyor. Kulak içi tasarıma sahip olan kulaklığın taşıma kutusunda LED ışık ve USB-C girişi mevcut.

IPX4 sertifikası ve aktif gürültü engelleme gibi özelliklerin de kulaklıkta bulunacağı söyleniyor. Aktif gürültü engelleme sayesinde sesin 35 dB azaltılabileceği belirtiliyor. Şeffaflık modu da kulaklığın özellikleri arasında sayılıyor.

Poco Buds Pro Genshin Impact Edition cihazlara Bluetooth 5.2 ile bağlanacak. Şarj kutusuyla 28 saat pil ömrüne sahip olacak kulaklığın kablosuz şarj desteğine sahip olacağı belirtiliyor.

Poco Watch’un özellikleri için henüz bir paylaşım gelmiş değil. Ancak akıllı saatin tasarımını gösteren görseller internete sızdı.

Sızıntılara göre saat üç farklı renk seçeneğiyle gelecek. 1.6 inç AMOLED ekran, kalp atış hızı monitörü, kandaki oksijen seviyesinin ölçümü ve 5 ATM basınca kadar suya dayanıklılık saatin özellikleri arasında yer alıyor. Poco Watch tartıda 31 gram çekecek ve ihtiyaç duyduğu enerjiyi 225 mAh pilinden alacak.

İLGİLİ HABERLER