Teknoloji

Poco F4 5G’nin bir özelliği daha açıklandı

poco f4 5g
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Poco F4 5G yakında resmiyet kazanacak. Akıllı telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 870 işlemcinin bulunacağı daha önce açıklanmıştı. Sürdürülebilir performans için LiquidCool 2.0 ısı tahliye sisteminin telefonda mevcut olacağı da biliniyor.

Poco’nun telefonla ilgili paylaşımlarına bir yenisi daha eklendi. Şirket telefonda Snapdragon 870’e 12 GB LPDDR5 RAM’in eşlik edeceğini de açıkladı. UFS 3.1 depolama alanı da telefonun özellikleri arasında yer alıyor.

Poco F4 5G’nin Redmi K40S’in ana kamera çözünürlüğü daha yüksek versiyonu olması bekleniyor. Akıllı telefon Geekbench’in kayıtlarında 8 GB RAM ile görülmüştü. Sızan görseller optik görüntü sabitleme özelliğine sahip 64 megapiksel ana kamerayı da göstermişti.

Mart ayında tanıtılan Redmi K40S’te 6.67 inç Full HD+120 Hz AMOLED ekran bulunuyor. 20 megapiksel ön kamera, kenara entegre parmak izi tarayıcısı, stereo hoparlörler ve 67W hızlı şarj desteğine sahip 4500 mAh kapasiteli pil de telefonda mevcut.

Poco F4 5G için henüz kesin bir tanıtım tarihi duyurulmuş değil. Ancak Poco’nun yakında telefonla ilgili yeni bilgiler paylaşması sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER