Teknoloji

Poco F4 5G tanıdık tasarımla kullanıcıların karşısına çıkacak

poco f4 5g

Poco F4 5G önümüzdeki dönemde tanıtılması beklenen telefonlar arasında yer alıyor. Akıllı telefona ait olduğu söylenen fotoğraflar internete sızdı. Bu fotoğraflar F4 5G’nin, tıpkı F4 GT modeli gibi, Redmi K serisiyle ortak bir tasarımı paylaşacağını gösteriyor.

Gelen bilgilere ve sızan fotoğraflara göre, F4 5G tasarımı ve özellikleriyle Redmi K40S modeliyle yan yana duracak. Ancak iki telefon arasında bazı farkların olacağı da anlaşılıyor. Redmi K40S’te 48 megapiksel ana kamera bulunuyor. F4 5G’nin ise 64 megapiksel kameraya sahip olduğu görülüyor.

Yeni Poco F telefonunda 6.67 inç Full HD+ AMOLED 120 Hz ekranın da bulunması bekleniyor. 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanı, 67W hızlı şarj desteğine sahip 4500 mAh pil, stereo hoparlörler ve kenara yerleştirilmiş parmak izi tarayıcısı telefonun özellikleri arasında sayılıyor. 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 2 megapiksel makro ile 20 megapiksel ön kameranın da telefonda mevcut olacağı söyleniyor.

Poco F4 5G Qualcomm Snapdragon 870 işlemciyle gelecek. Poco F4 GT’de Snapdragon 8 Gen 1 işlemci bulunuyor. Dolayısıyla Poco’nun geriye doğru bir adım attığını söylemek yanlış olmayacaktır.

Poco F4 5G için henüz bir çıkış tarihi açıklanmış değil. Ancak yakında bu telefon hakkında daha fazla detay ortaya çıkacaktır.

İLGİLİ HABERLER