Teknoloji

Poco F3 tanıtım etkinliğine saatler kala yeni sızıntıyla görüldü

poco f3 gt f4

Poco F3 bugün Türkiye saatiyle 15.00’da başlayacak etkinlikte gözler önüne çıkacak. Ancak tanıtıma sayılı dakikalar kalmışken, F3 le ilgili sızıntılar devam ediyor. Bu sızıntıların en yenisi telefonun tasarımını görmeyi sağlıyor.

Hindistan’da Xiaomi Mi 11X ismiyle de piyasaya çıkabileceği belirtilen Poco F3’ü renk seçeneklerini ve tasarımını net biçimde gösteren görsel, ünlü duyumcu Ishan Agarwal tarafından paylaşıldı.

Agarwal’ın paylaşımında Poco F3’ün tasarımı itibarıyla geçtiğimiz ay Çin’de tanıtılan Redmi K40‘a bir hayli benzediği görülüyor. Telefonun arkasında üçlü bir kamera sistemi bulunuyor. Bu sistemde iki büyük sensörün arasına yerleştirilmiş küçük bir üçüncü sensör mevcut. Sistemde yüksek çözünürlüklü ana kamerayı ultra geniş açılı kamera ve makro kameranın tamamlaması muhtemel görünüyor.

Aynı görsel Poco F3’ün üç renk seçeneğini de görmeyi sağlıyor. Burada standart siyah ve beyazın yanı sıra mavi de yer alıyor. Mavi Poco F3’ün arkasına Poco logosunun büyük harflerle yazılması göze çarpıyor. Buna ek olarak siyah ve beyaz renkli modellerde de 5G etiketinin arka paneldeki varlığı dikkat çekiyor.

Poco F3’ün ekranının orta üst kısmında ön kamera bulunuyor. Telefonda herhangi bir yerde parmak izi tarayıcısı görünmüyor. Bu da parmak izi tarayıcısının ekranın içine yerleştirilmiş olması ihtimalini kuvvetlendiriyor.

Poco F3, performans odaklı bir telefon olacak. Akıllı telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 870 işlemcinin bulunacağı biliniyor. Bu işlemci, Snapdragon 865 Plus’ın ana çekirdeği hızlandırılmış bir versiyonu. Poco F3’e dair tüm detayları duymak için biraz daha beklemek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER