Teknoloji

Poco F3 GT Dimensity 1200 işlemciyle gelecek

poco f3 gt f4

Poco Hindistan ofisinin YouTube kanalından yapılan bir paylaşım, F serisinin yeni üyesinin yakında resmiyet kazanacağını gösteriyor. 28 saniyelik videoda Poco F3 GT isimli akıllı telefonun Dimensity 1200 işlemciyle geleceği görülüyor.

Telefonun çıkış tarihi konusunda şimdiden kesin bir şey söylemek mümkün değil. Ancak videoda “Üçüncü çeyrekte geliyor” ibaresinin bulunması göze çarpıyor. Bu da telefonun 1 Temmuz-30 Eylül tarihleri arasında resmiyet kazanacağı anlamına geliyor.

İşlemciyi doğrulayan Poco, telefonla ilgili başka bir detay vermiyor. Ancak sızıntılar F3 GT’nin Redmi K40 Gaming’in farklı bir versiyonu olacağını göstermişti. AMOLED ekran, 64 megapiksel ana kamera ve sağ kenardaki tetik tuşları telefonda bulunması beklenen özellikler arasında yer alıyor.

Redmi K40 Gaming şu an için sadece Çin’de satılıyor. Bu nedenle Poco F3 GT konusunda şimdiden net bir satış tahmini yapmak kolay değil. Ancak telefonun Türkiye’de 5200 TL civarında fiyatlarla satılan Poco F3‘ten daha yüksek bir fiyatla satılması muhtemel görünüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER