Teknoloji

Poco C61’in tanıtım tarihi belli oldu

poco c61

Poco C61 hakkındaki sızıntılar bir süredir etrafta dolaşıyor. Bütün bunlar telefonun resmi duyurusunun çok uzak olmadığını göstermişti. Xiaomi’nin çatısı altındaki markadan beklenen açıklama sonunda geldi. Akıllı telefon 26 Mart’ta tanııtılacak.

Konuyla ilgili duyuru, Poco’nun Hindistan aracılığıyla yapıldı. X hesabından yapılan paylaşıma göre, akıllı telefon 26 Mart’ta yerel saatle 12.00’da (TSİ 09.30) duyurulacak ve Flipkart aracılığıyla satılacak.

Poco’nun paylaşımında akıllı telefonla ilgili sızıntılardan biri de doğrulanıyor. Telefonun cam arka panelinde altın bir halka bulunacağı şimdiden bilinenler arasında yer alıyor. Telefonla ilgili doğrulamalar bununla sınırlı kalmıyor.

Poco C61 5000 mAh pille gelecek

Flipkart’ta telefon için açılan tanıtım sayfası da bazı özellikleri doğruluyor. Yenileme hızı 90 Hz olan HD+ çözünürlüklü çentikli ekran, 6 GB RAM ve 5000 mAh pil bunlar arasında öne çıkıyor.

C61 hakkında bilinenler şu an için bunlarla sınırlı. Ancak daha önceki sızıntılardan birinde telefonun Redmi A3’ün yeniden adlandırılmış versiyonu olacağı görülmüştü. Akıllı telefonun Hindistan’da 7499 rupiden (2884 TL) başlayan fiyatlarla satılacağı da konuşulanlar arasında yer alıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER