Teknoloji

Pocket Premium kaydettiğiniz içerikleri ömür boyu saklayacak

Sonra okuma servisi Pocket yeni bir abonelik servisini duyurdu. Pocket Premium olarak adlandırılan bu servis internet üzerinde rastladığınız haber, makale, yazı veya bilgileri düzenlemenize ve saklamanıza izin veriyor.

pocket-premium-290514

Bu yeni Premium servisi doğal olarak Pocket’ın ücretsiz versiyonuna göre bazı artılar barındırıyor. Bunların arasında içeriği ömür boyu saklamak, yeni bir arama işlevi, saklanan nesnelerin organize edilmiş şekilde tutmanızı sağlayan etiket tavsiyeleri bulunuyor.

Pocket Premium servisiyle Pocket’a kopyaladığınız her şey ömür boyu saklanıyor. Bu çok da önemli görünmeyebilir, ancak internetin ve web sayfaların ne kadar sıklıkla değiştiğini dikkate aldığınızda bunun bir anlamı oluyor. Sakladığınız yazılar bağlantıların kırılmasından, resimlerin silinmesinden veya sunucuların çökmesinden etkilenmeyecek.

Pocket o web sayfalarının bir resmini alacak ve onları kendi bünyesinde her zaman erişeceğiniz şekilde saklayacak. Web sayfası silinse veya site tümden kapansa bile içeriğiniz durmaya devam edecek. Buna ek olarak Pocket içeriğinize otomatik olarak çeşitli etiket tavsiyeleri uygulayacak. Böylelikle onları bulmak daha da kolaylaşacak.

Her şeyi bir arada tutmayı amaçlayan Pocket yeni bir içerik arama motoru da kullanıyor. Bir yazı, yazar, etiket aradığınızda içeriklerinizle ilgili her şey taranacak ve karşınıza tam isabetli sonuçlar çıkarılacak. Otomatik uygulanan etiketler sayesinde saklanan bir içeriğe ulaşma süresi kısalacak.

Pocket Premium servisinin aylık ücreti 5 dolar, yıllık ücreti de 45 dolar olarak belirlenmiş.

İlgili >> Pocket

İLGİLİ HABERLER