Teknoloji

PlayStation VR2’nin resmi internet sitesi açıldı

sony playstation vr2
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Sony’nin yeni PlayStation VR başlığı, sanal gerçeklik meraklıları tarafından heyecanla beklenen cihazlar arasında yer alıyor. Henüz başlığın tasarımı gözler önüne çıkmasa da, PlayStation VR2 hazır hâle gelmişe benziyor.

Sony’nin PlayStation VR2’nin resmi tanıtımının ne zaman gerçekleştirileceği konusunda şu an için bir açıklama yapılmış değil. Ancak bu tanıtımın çok uzak olmadığına dair bazı işaretler de mevcut. Bu işaretlere son olarak PlayStation VR2’nin resmi internet sitesi eklendi.

PlayStation VR2’nin resmi internet sitesinde sanal gerçeklik başlığını, kontrol aksesuarlarını veya çıkışla ilgili planları görmek mümkün olmuyor. Sadece daha önce açıklanan bilgileri bir araya toplayan internet sitesi, bunları hoş bir grafik sunumla gösteriyor. Sitede sadece PlayStation VR2’nin iki kontrol cihazının resimleri yer alıyor.

sony playstation vr2Resmi internet sitesinin açılmış olması, Sony’nin yakında sanal gerçeklik başlığı hakında daha fazla detay açıklayabileceği beklentisini kuvvetlendiriyor. Dedikodulara göre, Sony PlayStation VR2’yi bu yılın sonlarında çıkaracak. Bu da şirketin yılın ikinci yarısında başlıkla ilgili daha fazla bilgi verebileceği anlamına geliyor.

PlayStation VR2 için resmi açıklama geçtiğimiz ay yapılmıştı. Sony yeni başlıkla birlikte Horizon Call of the Mountain isimli sanal gerçeklik oyununu da duyurmuştu.

İLGİLİ HABERLER