Eğlence

Sony PlayStation VR 2 için 13 oyun daha duyurdu

playstation vr 2

PlayStation VR 2, bir aydan daha kısa bir süre içinde kullanıcılarla buluşacak. Sony, yeni sanal gerçeklik başlığıyla birlikte sunacağı oyunlarla ilgili bilgiler paylaşmaya da devam ediyor. Şirket, PS VR 2’de oynanabilecek 13 oyunu daha duyurdu. Bu oyunların PlayStation VR ve diğer sanal gerçeklik başlıklarında hâlihazırda oynanabildiğini belirtmekte fayda var.

Tetris Effect: Connected, Rez Infinite ve Thumper, PS VR 2’ye gelen orijinal PlayStation VR oyunları arasında bulunuyor. Tetris Effect: Connected ve Rez Infinite’a PS4 ve PlayStation VR’da sahip olanlar, PlayStation 5 ve PS VR 2 versiyonlarına 10 dolar ödeyerek geçiş yapabilecek. Oyunlarının PS VR versiyonlarının yeni sanal gerçeklik başlığıyla uyumlu olmadığını belirtmekte fayda var.

Rez Infinite, oyunculara düşmanlarını gözleriyle takip etme ve nişan alma imkanını sunuyor. PlayStation VR 2’nin göz takibi özelliği, Before Your Eyes’ta da ön planda olacak. Oyuncular göz kırptıklarında oyunu zamanı ilerletmeleri mümkün hâle gelecek.

NFL Pro Era, Pavlov VR, Kayak VR: Mirage ve What the Bat de PS VR 2’ye gelen oyunlar arasında yer alıyor. Puzzling Places ve Synth Riders oyunlarına PS VR’da sahip olanlar ise yeni nesil versiyonuna ücret ödemeden erişebilecek. Song in the Smoke: Rekindled, Creed: Rise to Glory – Championship Edition ve The Last Clockwinder da duyurulan diğer oyunlar arasında yer alıyor.

PlayStation VR 2 22 Şubat’ta raflardaki yerini alacak

PlayStation VR 2, 22 Şubat’ta oyuncularla buluşacak. Baz pakette Sense kontrol cihazları ve stereo kulaklıklar yer alıyor. Söz konusu paket için 550 dolar ödemek gerekecek. Başlığı kullanmak için PlayStation 5 sahibi olmak gerektiğini hatırlatmakta da fayda var.

İLGİLİ HABERLER