Eğlence

PlayStation Plus önümüzdeki salı altı yeni oyuna kavuşuyor

playstation plus grim fandango

Sony, PlayStation Plus servisine önümüzdeki salı günü (5 Ocak), altı yeni oyun ekleneceğini açıkladı. Söz konusu oyunlar arasında, PlayStation 4 için güncellenen Grim Fandango Remastered dikkat çekiyor.

Grim Fandango Remastered’ın yanı sıra Dragon Age: Origins, Hardware: Rivals, Legends of War Patton, Medal of Honor Warfighter ve Nihilumbra bulunuyor. Sony, Hardware: Rivals’ın ilk olarak PS Plus’a özel biçimde yayınlanacağını vurgulamayı da ihmal etmedi.

Yeni oyunlar PlayStation Plus abonelerinde heyecan yaratmadı

Sony’nin sunduğu yeni oyunlar, PS Plus aboneleri tarafından pek heyecanla karşılanmadı. Listeye bakıldığında oyuncuların bu tavrı anlaşılır olsa da, ekstra seçenekleri hiç seçenek olmamasına kıyasla tercih edilir bir durum şeklinde nitelemek gerekiyor. Buna ek olarak, Grim Fandango’nun kendisine özgü bir kitlesi bulunduğunu belirtmek gerekiyor.

PS Plus, Sony PlayStation sahiplerine aylık abonelik ücreti karşılığında çeşitli oyunlara erişme fırsatını veriyor. Servisin oyuncuların istekleri doğrultsunda şekillenmesi konusunda bir hayli hassas olan Sony, servisle ücretsiz dağıtılacak oyunlardan bazılarının kullanıcılar tarafından seçilebilmesi için özel anketler düzenliyor. Servise olan ilgiyi de artırmayı amaçlayan Japon elektronik devi, bu hedef doğrultusunda geçtiğimiz şubat ayında PlayStation 4 sahiplerinin üç gün boyunca PS Plus’a ücretsiz olarak erişmesini sağlamıştı. Yeni nesil oyun konsolu savaşlarında PlayStation 4’ün Xbox One’a karşı avantaj sağlamasına yönelik önemli araçlardan biri olarak nitelenen PS Plus’a abone olmak için Türkiye’deki PlayStation sahiplerinin ayda 12,5 TL ödemesi gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER