EğlenceManşetler

PlayStation 5 ile birlikte çıkacak ilk oyunlar: Gran Turismo 7, Spider-Man: Miles Morales ve diğerleri

PlayStation 5 ile birlikte çıkacak ilk oyunlar: Gran Turismo 7, Spider-Man: Miles Morales ve diğerleri

Sony, PlayStation 5 oyunları ile ilgili ilk bilgileri düzenlediği PS5 Future of Gaming etkinliğiyle paylaştı. Yıl sonuna doğru çıkacak yeni nesil oyun konsolu ile birlikte göreceğimiz ilk oyunlar duyuruldu. Hatta bazılarının çıkış tarihi bilgileri de paylaşıldı.

İnternet üzerinden yayınlanan bir kayıtla birlikte duyurusu yapılan oyunların arasında, alternatif evrende Örümcek Adam olan Morales’in yer aldığı Spider-Man: Miles Morales de bulunuyor. Morales’in siyah renkli kostümü görünüyor, ancak oyunla ilgili daha fazla detay bilmiyoruz. Ancak detaylar için fazla beklemeyeceğiz, çünkü bu Örümcek Adam oyunu 2020 sonunda yayınlanacak ilk PS5 oyunlarından bir tanesi olacak.

Duyurulan bir diğer oyun da GTA V‘in yeni konsol için geliştirilen ve genişletilen bir versiyonu oldu. Aynı zamanda Gran Turismo 7 oyunu da PS5 için çıkacak. Ancak bu oyunun ne zaman çıkacağına dair bir bilgi paylaşılmadı. Ratchet & Clank tutkunları da memnun olacak, çünkü Ratchet & Clank: Rift Apart ile bu ikili yeni konsolla birlikte yeni bir maceraya atılıyor.

PS5 ile birlikte çıkacak diğer oyunlar arasında Sumo Digital’ın geliştirme görevini üstlendiği Sackboy: A Big Adventure ve Media Molecule tarafından tasarlanan Dreams bulunuyor. Ayrıca Hitman 3 de yeni nesil konsol için çıkacak oyunların arasında dikkat çekiyor. Ocak 2021’de gelecek bu oyunla birlikte Hitman World üçlemesinin en son bölümü gelecek. Bu son bölüm oldukça etkileyici ve heyecanlı olacağa benziyor.

NBA 2K21 fragmanı ise GPU gücü ile nelerin yapılabileceğini gösteriyor. Bu arada Resident Evil VIII de artan grafik yetenekleriyle birlikte oyuncuları heyecan verici dünyalara sürükleyecektir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER