Manşetler

Google’ın yeni Pixel Tablet’i Milano Tasarım Haftası’nda görüntülendi

google pixel tablet

Google’ın merakla beklenen Pixel Tablet modelinin bu yılın ilerleyen dönemlerinde tanıtılması bekleniyor. Bu heyecan verici ürünün tanıtımına kısa bir süre kala, Milan Tasarım Haftası kapsamında düzenlenen “Shaped by Water” sergisinde Pixel Tablet, gerçek hayatta görüntülendi. Saori Masuda adlı bir kullanıcının Instagram’da paylaştığı videoda, Pixel Tablet’in yanı sıra Pixel saatler, farklı versiyonlarda Pixel Buds ve Pixel telefonlar da görülüyor.

Videoda, Pixel Tablet’e dair bilmediğimiz çok fazla detay bulunmuyor çünkü Google, cihazın ve şarj aletinin nasıl görüneceğini zaten açıklamıştı. Ancak dikkate değer yeni bilgiler arasında, pembe-mercan, gri-beyaz ve daha koyu gri (ekran etrafında beyaz yerine siyah çerçeve bulunan) renk seçenekleri bulunuyor. Tablet’in bu renklerde (ve 9to5Google’a göre eksik olan dördüncü renk seçeneğiyle) satışa sunulması muhtemel.

9to5Google, geçtiğimiz hafta bahsettikleri mikrofon ve kamerayı kapatma özelliğine sahip olan gizlilik düğmesinin, sergilenen Pixel Tablet’lerde bulunmadığını belirtti.

Google, konuyla ilgili yorum yapmak için henüz geri dönüşte bulunmamış olsa da, 10 Mayıs’ta gerçekleşecek Google I/O etkinliğinde Pixel Tablet’in tanıtılma ihtimali oldukça yüksek. Ayrıca, sızdırılan bilgilere göre etkinlikte Pixel 7A ve uzun süredir söylentiler arasında olan Pixel Fold gibi diğer cihaz duyuruları da bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER