Teknoloji

Periscope’tan web siteleri için “On Air” yayında butonu

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

periscope-ios-uygulama-280715

Periscope web siteleri için On Air (yayında) butonu hazırladı. Böylelikle bir web sitesi Periscope üzerinden canlı yayın yaptığında bu buton sayesinde haberi bütün ziyaretçilere ulaştırılmış olacak.

Bu küçük, ancak kullanışlı aracı bütün web sitesi sahipleri kullanabilirler. Yapılması gereken tek şey Periscope On Air butonu hazırlama sayfasına girip burada yer alan Periscope kullanıcı adı alanını doldurmak. Bundan sonra sayfaya eklenecek butonun kodu otomatik olarak oluşturulacaktır. Butonda “broadcaster” olarak görüntülenen yerde web sitesinin Periscope kullanıcı adı yer alacak.

periscope-on-air-buton-081015

Periscope’un On Air butonu iki farklı boyutta sunuluyor ve canlı yayına geçildiğinde otomatik olarak LIVE yani canlı konumuna geçiyor.

Periscope web siteleri tarafından gittikçe daha fazla kullanılıyor. Bu buton sayesinde yayınların takibi konusunda ziyaretçilere yeni bir yöntem daha sunulmuş oluyor. Periscope’tan web site yöneticilerinin beklediği sıradaki adım canlı yayınları sayfalara eklemek oluyor. Yenilikler konusunda Periscope’tan bir adım önde giden Meerkat bu özelliği geçtiğimiz haftalarda sunmuştu.

@teknoblog

İLGİLİ HABERLER