Eğlence

Periscope DJI drone üzerinden canlı yayın imkanına kavuşuyor

periscope
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

periscope dji dronePeriscope, geçtiğimiz ocak ayında GoPro üzerinden canlı yayın yapabilme özelliğini sunmaya başlamıştı. Böylelikle drone sahiplerinin araçlarına bir GoPro kamera yerleştirerek Periscope üzerinden yayın yapabilmesi mümkün hâle gelmişti. Uygulama için yayınlanan son güncelleme, yeni model DJI markalı drone’lar ile ekstra bir donanıma ihtiyaç duymadan Periscope üzerinden yayın yapabilme özelliğini getiriyor.

Güncelleme ile kullanıcılar drone kamerası ile iPhone kamerası arasında geçiş yapabiliyor ve görüntüde dikkat çekilmek istenen noktalar yuvarlak içine alınabiliyor. Twitter, söz konusu özelliği birkaç hafta içinde kullanıma sunacağını kısa bir süre önce duyurmuştu.

Periscope DJI drone entegrasyonunu getiren güncelleme, başka yenilikleri de kullanıcılarına sunuyor. Arama özelliğini yenileyen güncelleme, kullanıcılara etraflarında yapılan yayınları daha kolay keşfetme fırsatını veriyor.

Yayınlar için kullanılan konuların bulunabilmesi de güncellemenin getirdiği yenilikler arasında bulunuyor. Şu an için sadece Periscope’un iOS uygulamasına gelen güncellemeye iTunes App Store üzerinden erişilebiliyor.

İLGİLİ HABERLER