Eğlence

Pepsi Marty McFly’ın gelişini özel Pepsi Perfect ile kutluyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

pepsi-perfect-sise-061015

Pepsi 1989 yılında ikincisi çekilen Geleceğe Dönüş filminin gelecekte geçen sahnelerinde gazlı içeceğinin yer almasını sağlarken, yaklaşık 26 yıl sonra o ürünü piyasaya sunup ondan para kazanacağını düşünmemiş olmalı.

Ne var ki, olan aynen bu. Marty McFly’ın 2015’e yolculuğu sırasında bir kafeye uğrayıp istediği Pepsi Perfect, şimdi gerçekten de bir 2015 ürünü olarak piyasaya sunuluyor. Bu ay içinde, tam da 21 Ekim 2015 tarihinde (Geleceğe Dönüş 2 filminde 2015’e yolculuğun yapıldığı gün) 6 bin 500 adet Pepsi Perfect şişesi yurt dışında piyasaya sunulacak. Her bir Pepsi Perfect şişesinin fiyatı 20.15 dolar, yani yaklaşık 60 TL olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Geleceğe Dönüş 2 ve 2015 tahminleri: Hangileri gerçek oldu?

60 TL bir Pepsi için biraz fazla gelebilir, ancak o şişelerden satın alan hiç kimsenin şişenin kapağını açıp da kolayı içeceğini sanmıyoruz. Pepsi Perfect koleksiyon amaçlı bir ürün olacak ve Geleceğe Dönüş 2 filminin hayata geçen nesneleri arasındaki yerini alacak.

Pepsi, fanlarını Pepsi Perfect şişelerini nerelerde bulabilecekleri noktasında sosyal medya kanallarını izlemeye çağırdı. Ayrıca USA Today’e göre 1500 kadar şişe bu hafta içinde New York Comic Con etkinliğindeki Marty McFly cosplayer’larına dağıtılacak.

İLGİLİ HABERLER