Teknoloji

Pebble Time uygulaması nihayet iOS’e geldi

pebble-time-080615

Uzun bir gecikmenin ardından Pebble’ın yeni akıllı saati Time’ın uygulaması, nihayet iTunes App Store’a eklendi. Pebble Time’ın Apple’ın değerlendirme süreci içinde kalmasında akıllı saatin Apple Watch’un doğrudan rakipleri arasında bulunmasının etkili olduğu düşünülüyor. Pebble Time iOS uygulamasının pürüzsüz arayüzüne bakınca Apple’ın olası çekincelerinde haklı olabileceği fikri akıllarda oluşuyor.

Pebble Time iOS uygulamasının nihayet yayınlanmasında Pebble’ın sosyal medyada yürüttüğü başarılı kampanyanın da etkili olduğu düşünülüyor. Pebble, kullanıcılarından Pebble Time iOS uygulamasının yayınlanması konusundaki istekilerini Apple’a “kibarca” iletmelerini istemişti. Apple’ın süreci doğal olarak sonlandırması da ihtimaller arasında yer alsa da, kampanyanın da bu süreci hızlandırmış olabileceğini unutmamak gerekiyor.

Pebble’ın akıllı telefon arayüzünde kullanıcılar farklı uygulamalar ve saat arayüzleri arasında dolaşabiliyor. Domino’s Pizza, PayPal, RunKeeper gibi uygulamalar Pebble Time’ın kadrosunda yer alıyor. Apple Watch’tan farklı olarak, Pebble Time harici akıllı telefon arayüzleri aracılığıyla da kontrol edilebiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER