Teknoloji

Panasonic’in NA serisi taşınabilir hoparlörleriyle 20 saate varan kesintisiz müzik keyfi

Panasonic’in yeni NA serisi taşınabilir hoparlörleri pil ömründen ödün vermeden müziği dilediğiniz yere özgürce taşımanızı sağlıyor. Panasonic’in iddiasına göre bu serinin ürünleri 20 saate varan çalışma süresiyle piyasanın en uzun çalma sürelerini sunuyor.

panasonic-sc-na30-030913

iPhone ve Android’e özel Panasonic Music Streaming uygulamaları hem üstteki SC-NA30 hem de alttaki SC-NA10’un telefon veya tabletteki şarkıları oynatmasını sağlıyor. Hoparlörler dahili mikrofonları sayesinde telefon görüşmeleri yapmaya da olanak sağlıyor. Bu arada hoparlörlerin USB portu üzerinden mobil cihazları şarj etme gibi özelliği de bulunuyor ve bu işlem müzik dinlerken bile yapılabiliyor.

panasonic-sc-na10-030913

SC-NA30 modelinde iki adet 2 inç hoparlör ve titreşimleri azaltmaya yarayan çift pasif radyatörlü subwoofer yer alıyor. SC-NA10 ise 1.6 inç hoparlörler ve bir adet pasif radyatör içeriyor. Panasonic’in XBS Master ses işleme işlevi ve hoparlör konisi verimliliğini artırıcı bileşenler sayesinde cihazlardan sahip oldukları boyutlara göre daha yüksek ve net ses çıkışı elde etmek mümkün oluyor.

SC-NA30 modelinin tek bir şarj ile çalışma süresi 20 saate kadar çıkarken bu ürün normal modda bile 14.5 saatlik etkileyici bir süreye ulaşıyor. SC-NA10 ise normal modda 10.5 saatlik çalma süresi sunuyor.

Her iki model de bu ay içinde yurt dışında piyasaya çıkıyor. İngiltere fiyatlarına bakıldığında SC-NA30’un 250 pound, SC-NA10’un ise 150 pound karşılığında satışa sunulacağını görüyoruz.

İlgili >>Pocket-lint

İLGİLİ HABERLER