Teknoloji

Palm Buds Pro kablosuz kulaklık aktif gürültü engelleme özelliğiyle geliyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

TCL yaklaşık üç yıl önce Palm markasını bir telefonla canlandırmıştı. Yeni Palm markasının portföyü şimdi de farklı bir ürünle genişliyor. Bu yeni ürün Palm Buds Pro adını taşıyan kablosuz kulaklık oldu.

Palm Buds Pro’da kulak içine giren silikon uçlar bulunuyor. Üç mikrofonla aktif gürültü engelleme özelliği sunan Buds Pro, şarj kutusuyla birlikte 24 saatten uzun süre boyunca müzik dinleme imkanı sağlıyor.

Palm Buds Pro’da 10 mm. sürücüler mevcut. Bluetooth ile cihazlarla hızlı şekilde eşleştirilebilen kulaklık, birden fazla cihazla da eşleştirilebiliyor. Ortam moduyla dışarıdaki seslerin duyulması mümkün olurken, çevresel gürültü engelleme özelliği de telefonla konuşurken istenmeyen seslerin araya girmesinin önüne geçiyor.

palm buds proPalm Buds Pro’da aktif gürültü engelleme özelliği aktifken 4,5 saat boyunca müzik dinlenebiliyor. Aktif gürültü engelleme kapatıldığında bu süre 5,5 saate çıkıyor. Kulaklığın suya ve tere karşı IPX4 dayanıklılık sertifikasına sahip olduğunu belirtmekte de fayda var.

Palm Buds Pro için sadece saten siyah renk seçeneği mevcut. Kablosuz kulaklık ABD’de 129 dolar karşılığında satılacak. Ön satış döneminde ise kulaklığın fiyat etiketinde 99 dolar yazacak. Standart satış dönemi 9 Kasım itibarıyla başlayacak. Buds Pro için farklı renklerde silikon kılıf seçenekleri de sunulacak. Kılıflar 14.99 dolar karşılığında satılacak.

İLGİLİ HABERLER