Manşetler

Packard Bell Liberty Tab ön inceleme – Galeri & Video

packard-bell-liberty-tab-000082008 yılından beri Acer Group çatısı altında faaliyet gösteren Packard Bell 2011 yılı içinde Türkiye’de piyasaya süreceği ürünleri İstanbul’da düzenlediği bir basın toplantısıyla tanıttı. Packard Bell’in tanıttığı ürünler arasında dikkatimizi en çok çeken 10 inç’lik Honeycomb tablet Liberty Tab oldu.

Çok yakında Türkiye’de piyasada olacak Packard Bell Liberty Tab’ı kısa bir şekilde inceledik. Kırmızı ve inci beyazı olmak üzere iki farklı renk seçeneğiyle sunulacak Liberty Tab’in Honeycomb arayüzü de renk seçeneğine göre düzenlenmiş durumda. Bizim incelediğimiz model kırmızı renkliydi, arka paneli tamamen kırmızı renkle kaplıydı ve Honeycomb arayüzünde kırmızı ve kırmızının tonları ağırlıktaydı.

Liberty Tab tasarım açısından geçen haftalarda deneyimlediğimiz Acer Iconia Tab A500‘e oldukça benziyor. Aslında bu duruma şaşmamalı. Honeycomb’da da Acer’ın dokunuşları gözlerden kaçmıyor. Cihazın dokunmaya verdiği tepkiler iyi, menü geçişleri hızlı. Tabii, esas yargı için bir süre kullanmak gerekiyor.

Packard Bell Liberty Tab NVIDIA Tegra 2 işlemciyle geliyor ve 10 saate kadar çalışma ömrü sunan bir batarya ile geliyor. HDMI çıkışıyla harici monitör ve HDTV’lere görüntü aktarabilen bu tablette hem USB hem de microUSB portlarının yer alması hoşumuza gitti.

Packard Bell Liberty Tab’in ne zaman piyasaya çıkacağı ve ne kadara satılacağı şu an için belli değil. Bu bilgiler için biraz daha beklemek gerekiyor. Şimdilik sizi Packard Belli Liberty Tab’in fotoğrafları ve hazırlamış olduğumuz kısa inceleme videosuyla başbaşa bırakalım.

Video: Packard Bell Liberty Tab Ön İnceleme

Galeri: Packard Bell Liberty Tab Ön İnceleme
[nggallery id=563]

Galeri: Packard Bell Liberty Tab Basın Fotoğrafları
[nggallery id=564]

BASIN BÜLTENİ

Packard Bell Liberty Tab
Özgürlük parmaklarınızın ucunda

– Kendini ifade etme özgürlüğü
– Deneyim özgürlüğü
– Eğlence özgürlüğü

Dijital dünyadan en iyi şekilde yararlanmak ve her zaman, her yerde ve her durumda eğlenceyi maksimuma taşımak için tasarlanan yeni Packard Bell Liberty Tab sayesinde özgürlük artık parmaklarınızın ucunda.

Bütün ailenin eğlence, oyun, multimedya ve bilgi işlem ihtiyacını karşılamak için tasarlanan yeni Packard Bell Liberty Tab 10,1 inç’lik bir tablet bilgisayardır. Packard Bell Liberty Tab ile sınır tanımayan yepyeni bir fonksiyonellik ve eğlence boyutuna geçeceksiniz.

Kendini ifade etme özgürlüğü
Packard Bell Liberty Tab’de ilk göze çarpan şey saf zarafet hissi veren olağanüstü çizgisidir. Packard Bell Liberty Tab kişiliğinize tam anlamıyla uyum sağlayacak gerçek Packard Bell stiline sahip birbirinden şık iki renk seçeneği sunuyor? Kiraz Kırmızısı ve İnci Beyazı. Düşüncelerinizi en iyi yansıtan rengi seçin ve kendinizi ifade edin.

Packard Bell Liberty Tab her şey dâhil bir sistemdir, adaptöre ihtiyaç duymazsınız. Packard Bell Liberty Tab ile kendinizi en iyi şekilde ifade edebilirsiniz.

Deneyim özgürlüğü
Android platformunun tablet bilgisayarlar için optimize edilmiş yeni versiyonu Google Android 3.0 ?Honeycomb? işletim sistemi ile donatılan Packard Bell Liberty Tab her türlü gezinti ve dokunmatik deneyimi olağanüstü bir keyfe dönüştürüyor.
Liberty Tab, web deneyiminden en iyi şekilde yararlanabilmeniz için Flash içeriklerini destekliyor. Günümüzde web sitelerinin yaklaşık %80’i Flash ile çalışıyor. Yarım yamalak görüntülenen web sayfaları artık tarihe karışıyor. Packard Bell Liberty Tab ile internette en kapsamlı ve dinamik sörf deneyimi sizleri bekliyor? Böylesini daha önce hiç yaşamadınız! Gerçek çoklu görev performansını görmek istiyorsanız aynı pencerede birden fazla sekme ile aynı anda birçok web sitesini ziyaret edebilirsiniz.
İçinizdeki içerik arsızını doyurmak için yeni Packard Bell Liberty Tab ile Android Market’e ulaşabilir ve bu açık dijital dünyada, gelişen sosyal ağda herkesin katkıda bulunabileceği veya yeni uygulamalar ekleyebileceği yüzlerce uygulama arasından istediğinizi seçebilirsiniz.

Babalar ve oğullar Packard Bell Liberty Tab ile oynamak için yarışacak. Packard Bell Liberty Tab dâhili sensörleri ile yüksek hassasiyette oyun keyfi ve optimize HD görüntü için tasarlanan NVIDIA Tegra 2 işlemcisiyle olağanüstü güzellikte canlı görüntüler sunuyor.

Çift kamera (2 megapiksel önde ve 5 megapiksel arkada) önemli anları yakalamak ve Facebook’ta yayınlamak için ideal. Uzaktaki arkadaşlarınızı veya ailenizi özlerseniz hemen Google talk ile görüntülü arama yapabilirsiniz.

Packard Bell Liberty Tab’in 10 saate kadar pil ömrü sizi asla yarı yolda bırakmaz.

Eğlence özgürlüğü
16:10 ekran formatında büyük görüntü ve videoların tadını çıkarmanız için ekranın üzerindeki siyah kısım daraltılmıştır. Packard Bell Liberty Tab’in 10,1? tam kapasitif çoklu dokunmatik ekranı her açıdan optimal ekran deneyimi sunuyor. Geniş izleme açısı sayesinde ekrandaki imgeleri her yerde net bir şekilde görebilirsiniz; kafenin terasında, kanepede uzanırken veya arkadaşlarınızla birlikte YouTube videolarınızı izlerken. Herkes ekranı rahatça görebilir.

Günümüzde, bu boyuttaki en iyi çözünürlüğe (1280×800) sahip olan 10,1 inç ekranı içeriğin daha büyük görüntülenmesini sağlıyor. Oyun, e-dergi ve web sayfalarının tadını çıkarırken ekranı kaydırma ihtiyacınız azalacak.

İçeriğinizi büyük ekranda paylaşmak istiyorsanız tek yapmanız gereken HDMI? çıkışı ile Packard Bell Liberty Tab’i televizyona bağlamak. Özel bir video adaptörüne gerek yoktur.

Otomatik ışık ayarı en iyi izleme deneyimini sunarken dâhili Dolby® Mobile yonga seti yüksek kaliteli stereo sesi tamamlar. Kulaklık bağlantı noktası ve ses açma/kısma fonksiyonlarına doğrudan erişim de elinizin altında.

Dijital dosyalarınız için daha fazla alana ihtiyacınız varsa 32 GB mikro SD ile maksimum 40 film veya 8000 müzik dosyası ya da 30.000 fotoğraf daha saklayabilirsiniz.

Packard Bell Liberty Tab’in USB portları sayesinde bütün aygıtlara hızlı ve kolay bir şekilde bağlanabilirsiniz. Adaptöre veya USB bağlantı kitine ihtiyacınız olmayacak.

Wi-Fi, Bluetooth® 2.1 ve 3G’yi içeren çoklu bağlantı seçenekleri mobil deneyiminizi maksimuma çıkarır ve sevdiklerinizle her an temas halinde olmanızı sağlar.

Arkadaşlarınızla bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Dâhili GPS anteni ve Honeycomb’da bulunan Google Maps uygulaması sayesinde attığınız her adımda nerede olduğunuzu öğrenebilir, civardaki disko ve barları arayabilir ve 3G versiyonu ile güncel yol tarifi ve trafik bilgisi alabilirsiniz.

Yeni Packard Bell Liberty Tab 2011 yılı içerisinde Türkiye’de satışa sunulacaktır. Fiyatı henüz belli değildir. Stoklar, fiyat ve teknik özellikler ülkeye göre değişebilir.

İLGİLİ HABERLER