Manşetler

İki hafta sonra beklenen BlackBerry Z10’a ait detaylı video inceleme

BlackBerry Z10’un RIM’in iki hafta sonra tanıtacağı dokunmatik ekranlı ilk BlackBerry 10 cihazı olması bekleniyor. 30 Ocakta gerçekleşecek olan resmi tanıtımın öncesinde bu cihazla ilgili sızıntılar devam ediyor. Son olarak Telekom-Presse adlı bir Avusturyalı yayın organı yaklaşık yedi buçuk dakikalık bir BlackBerry Z10 inceleme videosuyla karşımıza çıktı. Videoda Z10’un donanımı ve yazılım detaylı bir şekilde anlatılıyor. Geçen yıldan beri RIM’in düzenli aralıklarla detaylarını paylaştığı BlackBerry 10’u bu video sayesinde bir cihaz üzerinden gerçek anlamda çalışır durumda görme fırsatı elde ediyoruz.

Telekom-Presse tarafından videosu çekilen BlackBerry Z10 RIM’in şimdiye kadar BlackBerry 10 geliştiricilerine dağıttığı Dev Alpha modellerinden farklılık gösteriyor olsa da, görünüş anlamında radikal değişiklikler yok. Yine karşımıza siyah renkli, kavisli hatlara sahip ve önünde herhangi bir tuş barındırmaması sebebiyle BlackBerry 10’un zengin dokunmatik hareketleriyle kontrol edilecek bir cihaz çıkacak gibi görünüyor.

30 Ocakta gerçekleşecek olan BlackBerry 10 lansmanıyla ilgili detaylar her zaman olduğu gibi yine Teknoblog’da olacak. Bu arada Avea ilk BlackBerry 10 telefonunu ki, bu muhtemelen BlackBerry Z10 olacak, şubat ayı sonunda Türkiye’ye getireceğini açıklamıştı. Bu demek oluyor ki, aşağıda inceleme videosunu bulacağınız BlackBerry Z10’u fazla vakit kaybetmeden ülkemizde göreceğiz.

İlgili >> Telekom-Presse

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER