Eğlence

Yeni Örümcek Adam filmini Dehşet Kapanı’nın yönetmeni Drew Goddard yönetecek

spider-man-111214

Latino-Review sitesinde yer alan habere göre, Marvel 2017’de vizyona girecek Örümcek Adam filmini yönetmesi için Drew Goddard ile anlaştı. Goddard’ın ismi daha önce bir diğer Örümcek Adam karakteri Sinister Six için çekilecek filmin yönetmen adayları arasında geçmişti. Goddard hem Örümcek Adam’ı Yenilmezler’in içine yerleştirmeye çalışacak hem de uzun vadede Sinister Six ile olan çatışmasını inşa edecek.

Drew Goddard’ın Sinister Six filmi için Sony ile görüşmesine ek olarak, ilk filmi Dehşet Kapanı’nı Marvel’ın halihazırdaki ağır toplarından Joss Whedon ile yazmış olması da kendisinin Örümcek Adam projesine dahil edilmesi ihtimalini kuvvetlendiriyor. Latino-Review’e konuşan bir kaynak yeni serinin “Olağanüstü Örümcek Adam” ismini taşıyacağını iddia ederken, uzun soluklu Örümcek Adam çizgi romanlarından birisi de bu isme sahip olduğu için söz konusu iddia kulağa mantıklı geliyor.

Serinin ilk filminde Örümcek Adam’ın Yenilmezler’e katılmak için Iron Man ile, deneme amacıyla, mücadele edeceği söylenirken, ayrı bir Sinister Six filmi için tohumların da bu filmde atılabileceği belirtildi. Marvel ve Sony ise konuya dair bir açıklama yapmadı.

İLGİLİ HABERLER