Teknoloji

Oppo Watch için tanıtıma saatler kala bir sızıntı daha

oppo akıllı saat watch

Oppo‘nun ilk akıllı saati Oppo Watch, yarın şirketin Find X2 serisi akıllı telefonlarıyla birlikte gözler önüne çıkacak. Oppo Watch’la ilgili resmi paylaşımlar ve sızıntılar sayesinde akıllı saate dair pek çok detay şimdiden ortaya çıkmış durumda. Yine de, tanıtıma saatler kala ortaya çıkan yeni bir sızıntı sayesinde başka detayları da öğrenmek mümkün oluyor.

Akıllı saatte 1.91 inç büyüklüğünde kavisli bir OLED panel bulunuyor. 326 ppi piksel yoğunluğuna sahip bu panel, DCI-P3 renk gamının tamamını kapsıyor. Oppo Watch’un kalbinde Qualcomm Snapdragon Wear 2500 işlemci bulunuyor.

Bu işlemciye Apollo 3 adını taşıyan başka bir işlemci de eşlik ediyor. Kalp atış hızı monitörü ve EKG sensörü de bulunan saat, suyun altında 5 ATM basınca kadar çalışmayı sürdürebiliyor.

Google’ın Wear OS platformuyla çalışacak olan Oppo Watch ile telefon görüşmesi gerçekleştirmek de mümkün olacak. Siyah, beyaz ve roze altın renk seçenekleri bulunacağı söylenen Oppo Watch’un Çin’de 2000 yuan (1756 TL) karşılığında satılması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER