Teknoloji

Oppo Find X2’nin yeni tanıtım tarihi belli oldu

oppo find x x2

Oppo Find X2, normal şartlar altında 22 Şubat’ta Barselona’da düzenlenecek etkinlikte gözler önüne çıkacaktı. Ancak MWC 2020’nin koronavirüs salgını nedeniyle iptal edilmesinin ardından Oppo da telefonun tanıtım etkinliğini ertelemişti.

PlayfulDroid sitesi tarafından paylaşılan davetiye, Oppo Find X2’nin yeni tanıtım tarihini gözler önüne seriyor. Bu davetiyeye göre, Find X2 6 Mart’ta tanıtılacak. Tanıtım etkinliğinde Find X2’ye Find X2 Pro ve Oppo’nun ilk akıllı saatinin de eşlik etmesi ihtimali oldukça yüksek görünüyor.

Find X2 serisinde Qualcomm Snapdragon 865 işlemcinin ve QHD+ çözünürlüklü ekranların bulunması bekleniyor. Vietnam’daki resmi belgelere göre, Find X2’de 6.5 inç büyüklüğünde bir AMOLED panel bulunuyor. Telefonda Snapdragon 865’e 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanının eşlik etmesi öngörülüyor. Cihaza enerjisini 4065 mAh kapasiteli pilinin vereceği söyleniyor.

Find X2 özellikle kamera konusunda iddialı bir cihaz olacak gibi görünüyor. Akıllı telefonda ana kamera görevini Sony’nin çok yönlü odaklama teknolojisine sahip 48 megapiksel çözünürlüklü sensörünün üstlenmesi bekleniyor. Söz konusu teknoloji, mevcut Dual Pixel teknolojisine kıyasla iki kat daha iyi ve hızlı performans vadediyor.

Oppo Find X2 ve Find X2 Pro arasında ne gibi farkların bulunacağı henüz bilinmiyor. Bu farkları öğrenmek için 6 Mart’a kadar sabretmek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER