Teknoloji

Oppo ve Realme cihazlarına Color OS 7 ve Android 10 güncellemesi yolda

oppo reno 2 inceleme
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Türkiye’de sayıları yavaş yavaş artan Oppo Android telefonlarının güncellemelerinin ne zaman geleceğini de daha yakından takip etmeye başladık. Bu telefonlarda gördüğümüz özelleştirilmiş kullanıcı arayüzü Color OS’in resmi Weibo hesabına göre, Color OS Android 10 güncellemesinin çıkışı yakın.

Sosyal medya hesabından paylaşılan bir fotoğrafa göre, iki hafta sonra beklenen güncelleme çıkacak. Color OS Android 10 güncellemesi, Color OS 7 olarak, Çin’in başkenti Pekin’de düzenlenecek bir etkinlikte tanıtılacak. Etkinlik 20 Kasım 2019 tarihinde, Türkiye saatiyle sabah 9.30’da başlayacak.

20 Kasım tarihi tanıdık gelebilir, çünkü aynı tarihte Oppo’nun bir alt markası olan Realme, Hindistan’da düzenlenecek ayrı bir etkinlikte Realme X2 Pro’nun lansmanını yapacak. Bu da Realme’nin Color OS 7’nin Realme cihazlarına özel versiyonunu o etkinlikte tanıtabileceğini işaret ediyor.

Color OS Weibo hesabında paylaşılan fotoğraf, Color OS Android 10 güncellemesinde nelerin geleceğine dair bazı ipuçları veriyor.

oppo color os 7 android 10

Hangi Oppo cihazlarının Android 10 güncellemesini alacağını şu an için bilmiyoruz. Ancak amiral gemisi Oppo Reno 10X Zoom Edition ve onu takip eden daha yeni Oppo Reno 2 ve Oppo Reno 2Z telefonlarının güncelleme almasını bekleyebiliriz. Oppo, 20 Kasım tarihinde düzenlenecek etkinlikte Color OS 7 ve Android 10 güncellemeleriyle ilgili daha fazla bilgi paylaşacaktır.

Color OS, piyasadaki en sevilen Android kullanıcı arayüzlerinden bir tanesi. Saf Android’in sadeliğini barındırmakla birlikte, iOS’i de andıran yanları bulunuyor. Android 10 güncellemesiyle birlikte bu arayüze ne gibi yeniliklerin geleceğini görmeyi merakla bekliyoruz.

Oppo Android telefonunuz var mı? Hangi yenilikleri görmek istersiniz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorum alanında bizimle paylaşabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER