Teknoloji

Oppo İstanbul Kadıköy ve Şişli’de yeni teknik servis noktaları açtı

oppo teknik servis
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Oppo şu anda İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Antalya ve Trabzon’da iş ortaklarının kurduğu 14 yetkili servis noktasıyla müşterilerine hizmet veriyor. Şirket, Türkiye’deki yatırımlarının bir adımı olarak bugün Kadıköy ve Şişli’de kendisine ait servis noktalarının açılışını gerçekleştirdi.

Şirketin belirttiğine göre, her iki teknik servis, akıllı telefon ve IoT ürünlerinin yazılım ve mekanik seviyede yapılacak olan işçilikler ile onarımı, onarımın mümkün olmadığı durumlarda ürün garanti dahilinde ise değişim işlemleri üzerine faaliyet gösteriyor.

Her iki Oppo teknik servis noktası elden teslimat ile hizmet verirken, Kadıköy’deki servis noktası teslimatları kargo yoluyla da alabiliyor. Elden teslimat olan onarımlarda 1 saat içerisinde işlem yapılacak şekilde yapılandırılan servis noktalarında maksimum teslimat süresi ise 3 gün olarak sınırlandırıldı. Böylelikle müşterilerin onarım işlemlerinde çok fazla vakit kaybetmeden sonuç alınabiliyor.

Kadıköy Teknik Servis noktasında, onarım hizmetlerinin yanı sıra, Oppo Reno 6 gibi modellerin de aralarında olduğu Oppo cep telefonu ve aksesuarların satışı da gerçekleştirilerek müşterilerin bu tür satın alma ihtiyaçlarına servis noktası üzerinden yanıt verilebiliyor.

Oppo, 2022 yılının ilk yarısı içerisinde aktive edilecek randevulu servis hizmeti sayesinde, müşterilerin Oppo web sitesi üzerinden randevu alarak Kadıköy ya da Şişli servislerinde hiç sıra beklemeden hizmet alabileceklerini de belirtiyor.

İLGİLİ HABERLER