Teknoloji

Oppo’nun yeni amiral gemisi çok yakında tanıtılabilir

oppo reno ace s

Oppo son zamanların en hareketli akıllı telefon üreticileri arasında yer alıyor. Reno 2 serisini ve Reno Ace‘i tanıtan şirketin yeni bir amiral gemisi üstünde çalıştığı söyleniyor. Oppo Reno S olarak anılan bu yeni cihazın özelliklerine dair bazı iddialar şimdiden etrafta dolaşıyor.

Reno S’te, tıpkı Reno Ace’te olduğu gibi, 65W Super VOOC 2.0 hızlı şarj teknolojisinin kullanılacağı konuşuluyor. Ana kameranın çözünürlüğünün ise 48 megapikselden 64 megapiksele çıkacağı söyleniyor.

Diğer kameraların teknik özellikleri konusunda ise henüz ortada bir bilgi bulunmuyor. Reno Ace’te ana kameraya 13 megapiksel telefoto lens ve 8 megapiksel ultra geniş açılı lens eşlik ediyor. Telefonun önünde ise 16 megapiksel çözünürlüklü bir kamera mevcut.

Oppo Reno S aralık ayının başında satışa sunulabilir

Reno S’in aralık ayının ilk haftasında Hindistan’da 40 bin rupi (3 bin 252 TL) karşılığında satıla sunulacağı söyleniyor. Oppo, geçtiğimiz mayıs ayında da Reno 10x zoom’u Hindistan’da 40 bin rupiden başlayan fiyatlarla piyasaya sürmüştü.

Reno S hakkında bilinenler şu an için sınırlı. Ancak Oppo’nun yeni amiral gemisi telefonunda Qualcomm Snapdragon 855 Plus işlemciye yer verme ihtimali yüksek görünüyor. İddiaların ve öngörülerin isabetini ölçmek içinse bir süre daha sabretmek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER