Teknoloji

Oppo Reno 8 için Snapdragon 7 Gen 1 iddiasına doğrulama

oppo reno 8
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Oppo Reno 8 hakkındaki haberler bir süre önce etrafta dolaşmaya başlamıştı. Bu haberlerde telefonun işlemcisi ve ekranı gibi özellikler ana konu olmuştu. Yeni bir sızıntı, daha önce ortaya atılan bir iddiayı doğruluyor. WhyLab rumuzlu Weibo kullanıcısının paylaşımına göre, telefon Snapdragon 7 Gen 1 işlemciyle gelen ilk cihazlardan biri olacak.

WhyLab’in paylaşımında başka detaylar bulmak da mümkün. Reno 8’de 6.55 inç büyüklüğünde 2400 x 1080 piksel çözünürlüklü 120 Hz OLED ekran kullanıcıları bekliyor. Telefonun arka tarafında ise 50 megapiksel ana kameraya 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 2 megapiksel makro kameranın eşlik edeceği belirtiliyor.

Reno 8’in önünde ise 32 megapiksel çözünürlüklü kameranın olacağı söyleniyor. Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 4500 mAh pilin vermesi bekleniyor. Bu pilin 80W hızlı şarj desteğine sahip olacağı da konuşulanlar arasında yer alıyor.

Reno 8’in henüz resmiyet kazanmayan OnePlus 10 ile aynı özelliklere ve tasarıma sahip olacağı iddia ediliyor. Bir ara OnePlus 10’un piyasaya sürülmeyebileceği konuşulsa da, son zamanlarda çıkan haberler bu telefonun varlığını da doğruluyor.

Oppo Reno 8 hakkında pek çok detayın gün yüzüne çıkması ve telefon için sertifikaların verilmesi, akıllı telefonların tanıtımının çok uzak olmadığını gösteriyor.

İLGİLİ HABERLER