Teknoloji

Oppo Reno 7 serisi sonunda dünyaya açılıyor

oppo reno 7
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Oppo Reno 7 serisi kasım ayında Çin’de tanıtılmıştı. Serinin üyeleri sonunda Çin dışında da kullanıcılarla buluşmaya başlıyor. Reno 7’nin küresel yolculuğunun ilk durağı Hindistan olacak. Seri için 4 Şubat’ta tanıtım etkinliği gerçekleştirilecek.

Reno 7 ve Reno 7 Pro’nun Hindistan’da piyasaya sürülmesine kesin gözüyle bakılıyor. Oppo’nun Hindistan ofisi tarafından yapılan paylaşımda da Reno 7 Pro’nun görseli kullanılmış. Serinin en uygun fiyatlı cihazı olan Reno 7 SE’nin Hindistan’da piyasaya çıkıp çıkmayacağı ise belirsizliğini koruyor.

Reno 7 Pro’da ana kamera görevini 50 megapiksel çözünürlüklü Sony IMX766 sensör üstleniyor. 32 megapiksel ön kamerada ise DSLR kalitesinde fotoğraflar vadeden Sony IMX709 sensör bulunuyor. Reno 7’nin de aynı ön kameraya sahip olduğunu hatırlatmakta fayda var.

Reno 7 Pro 65W, Reno 7 ise 60W hızlı şarj desteğine sahip. 90 Hz AMOLED ekran ve ekranın içine yerleştirilmiş parmak izi tarayıcısı ise iki telefonun ortak özellikleri arasında bulunuyor.

İddiaya göre, Oppo Reno 7 Hindistan’da 28000 rupiden (5026 TL) başlayan fiyatlarla satılacak. Reno 7 Pro’nun başlangıç fiyatının ise 41000 rupi (7360 TL) olacağı söyleniyor.

İLGİLİ HABERLER