Teknoloji

Oppo Reno 6 Z için sızıntılar devam ediyor

oppo reno 6 z

Oppo Reno 6 Z, 21 Temmuz’da resmen gözler önüne çıkacak. Ancak Oppo akıllı telefon için tanıtım hazırlıklarına şimdiden başlamış durumda. Şirketin Filipinler, Tayland ve Vietnam’daki paylaşımlarında hem cihazı gösteriyor hem de bazı önemli özellikleri öğrenmeyi sağlıyor. Ünlü duyumcu Evan Blass da telefonun ürün sayfasından alınan fotoğrafları da paylaştı.

Oppo’nun paylaşımları, akıllı telefonun kalbinde MediaTek Dimensity 800U işlemcinin bulunacağını bir kez daha doğruluyor. 30W VOCC hızlı şarj özelliği de doğrulanan özellikler arasında yer alıyor.

Bu işlemcinin ve şarj sisteminin Reno 5 Z’de de bulunduğunu hatırlatmakta fayda var. 3.5 mm. kulaklık jakı ve USB-C girişi de varlıklarını sürdürüyor.

oppo reno 6zAkıllı telefonun arkasına bakıldığında ana kamera görevini 64 megapiksel sensörün üstlendiği görülüyor. Bu ana kameraya 8 megapiksel derinlik sensörü ve 2 megapiksel makro kamera eşlik ediyor. Telefonun önünde ise 32 megapiksel kamera bulunuyor.

Oppo Reno 6 Z, 6.43 inç 60 Hz AMOLED ekranla kullanıcıların karşısına çıkacak. Full HD+ çözünürlüklü ekranın görüntü oranının 20:9 olduğu belirtiliyor. Bu ekranın Gorilla Glass 5 camla korunması bekleniyor. Dimensity 800U işlemciye ise 8 GB RAM ve 128 GB eşlik edecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER