Teknoloji

Oppo Reno 6 serisinin tanıtım tarihi için yeni iddia

oppo çin reno 6 pro

Oppo, Reno ailesinin üyelerini altı aylık aralıklarla tanıtmayı adet hâline getirmiş durumda. Şirket bu geleneği Reno 6’yla da sürdürecek. İddialara göre, Oppo Reno 6 serisinin tanıtımı 22 Mayıs’ta Çin’de düzenlenecek etkinlikte gerçekleştirilecek. Şirketin bu etkinlikte başka akıllı ürünler tanıtabileceği de söyleniyor.

Oppo’nun bu etkinliği Zheijang isimli Çin televizyonuyla gerçekleştireceği belirtiliyor. Etkinliğin odak noktasında akıllı televizyonların ve Zheijang’la yapılan entegrasyonun olacağı söyleniyor. Oppo’nun bu etkinlikte Reno 6’yı tamamen tanıtmasa bile ilk bilgileri paylaşması bekleniyor.

Reno 6 Pro’nun kalbinde MediaTek Dimensity 1200 işlemcinin bulunacağı söyleniyor. 6.55 inç OLED ekran, 32 megapiksel ön kamera ve 64 megapiksel ana arka kamera telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

Oppo Reno 6 Pro, özellikleri itibarıyla Reno 5 Pro’ya benzer özelliklere sahip olacağa benziyor. Dimensity 1200 işlemci ve 65W hızlı şarj desteğine sahip 4500 mAh kapasiteli pil de telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

İLGİLİ HABERLER