Teknoloji

Oppo Reno 5 serisinin 4G modeli Snapdragon 720G ile geliyor

oppo reno 5

Oppo Reno 5 serisi bu hafta içinde gözler önüne çıkacak. Şirketin Reno 5 5G, Reno 5 Pro 5G ve Reno 5 Pro Plus 5G modellerini tanıtması bekleniyor. Ancak yeni bir sızıntıya göre, bu üç cihaza Reno 5’in 4G versiyonu da eşlik edecek. Bu modelde de dört kamera ve SuperVOCC şarj teknolojisiyle geleceği belirtiliyor.

Reno 5 4G’de 6.43 inç büyüklüğünde AMOLED bir ekran yer alacak. Yenileme hızı 90Hz olan bu ekran 1080p çözünürlük sunacak. Akıllı telefonun önünde 44 megapiksel çözünürlüklü kameranın yer alacağı; arka tarafta ise 64, 8, 2 ve 2 megapiksel çözünürlüklü dört sensörün olacağı belirtiliyor. 8 megapiksel sensörün ultra geniş açılı lens olması, 2 megapiksel sensörlerin ise makro ve derinlik kameraları olması muhtemel görünüyor.

Reno 5’in 4G versiyonunun kalbinde Qualcomm Snapdragon 720G işlemcinin bulunması bekleniyor. RAM ve depolama alanı kapasitesi konusunda ise henüz ortada somut bir bilgi yok. Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 50W SuperVOCC hızlı şarj desteğine sahip 4310 mAh kapasiteli pil sağlayacak.

Bu noktada bazı kafa karışıklıkları doğuyor. Son bir yılda Reno serisi cihazlarını Çin’de 5G desteğiyle sunan Oppo, diğer ülkelere bu cihazları biraz farklı tasarımlar ve 4G desteğiyle götürmüştü.

Oppo Reno 5 4G de büyük ihtimalle 10 Aralık’ta resmiyet kazanacak.

İLGİLİ HABERLER