Teknoloji

Oppo Reno 5 serisinin tanıtım tarihi belli oldu

oppo reno 5
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Oppo Reno 5 serisi hakkındaki sızıntı ve dedikodular son bir aydır devam ediyor. Bu sızıntıların ardından serinin tanıtım tarihi için beklenen açıklama da geldi. Oppo’nun Weibo’da yaptığı paylaşıma göre, Reno 5 serisi 10 Aralık’ta gözler önüne çıkacak.

Reno 5 serisinde ilk etapta üç telefon kullanıcılarla buluşacak. Snapdragon 765G işlemcili Reno 5, Dimensity 1000+ işlemcili Reno 5 Pro ve Snapdragon 865 Plus işlemcili Reno 5 Pro Plus modellerinin kullanıcıların karşısına çıkması bekleniyor.

Reno 5 ve Reno 5 Pro’nun Reno 4 5G ve Reno 4 Pro 5G modellerinin biraz daha iyileştirilmiş versiyonları olması öngörülüyor. Reno 5 Pro Plus içinse henüz net bir işaret olmasa da; bu cihazın Reno ailesinde daha önce görülmemiş bir performans sunacağı konuşuluyor.

Reno serisi Oppo’nun portföyünde genellikle orta segmentte konumlanıyor. Amiral gemisi ürünler ise Find serisi altında kullanıcıların karşısına çıkıyor. Oppo Reno 5 serisiyle birlikte Snapdragon 865 Plus işlemcili bir cihazın sunulacağı söylentisi, Oppo’nun portföyünde bir değişime gidebileceği ihtimalini akıllara getiriyor. Bu ihtimalin gerçeğe dönüşüp dönüşmeyeceği önümüzdeki hafta anlaşılacak.

İLGİLİ HABERLER