Teknoloji

Oppo Reno 4 sızıntısı çift ön kamerayı gösteriyor

Oppo Reno 4 sızıntısı çift ön kamerayı gösteriyor

Oppo Reno 4 serisi, 5 Haziran’da düzenlenecek tanıtım etkinliğinde resmen gözler önüne çıkacak. Bu etkinlik için geri sayım devam ederken, sızıntılar ve TENAA’ya sunulan belgeler sayesinde bazı önemli detaylar şimdiden biliniyor.

Reno 4 ve Reno 4 Pro’nun hem teknik donanım hem de tasarım bakımından pek çok ortak noktaya sahip olması bekleniyor. Ancak şimdiye kadarki sızıntılarda genellikle Reno 4 Pro’yu görmek mümkün olmuştu. Yeni sızıntıda ise sahneye Reno 4 çıkıyor.

Daha önceki sızıntılardan birinde iki adet ön panel görülmüş ve bu ön panellerden birinde çift ön kameranın varlığı dikkat çekmişti. Pek çok kişi çift ön kameralı modelin Reno 4 Pro olduğunu düşünse de, son sızıntı çift ön kameralı modelin standart Reno 4 olduğunu gösteriyor. Burada 32 megapiksel çözünürlüklü ana kamerayı 2 megapiksel derinlik sensörünün destekleyeceği belirtiliyor.

Reno 4 serisinin her iki üyesinde de 48 megapiksel çözünürlüklü ana arka kameraların bulunmasına kesin gözüyle bakılıyor. Pro versiyonda bu kameraya 12 ve 13 megapiksel çözünürlüklü sensörlerin eşlik edeceği belirtiliyor. Standart Reno 4’ün destekçi kamera çözünürlükleri ise 8 ve 2 megapiksel olarak sıralanıyor.

Oppo Reno 4 ve Reno 4 Pro’nun ekranları arasında da bazı farkların bulunacağı belirtiliyor. Reno 4 Pro’da iki tarafa kavisli 6.55 inç büyüklüğünde ve 90Hz yenileme hızına sahip bir ekranın yer alacağı söyleniyor. Reno 4’te ise 6.43 inç, düz ve yenileme hızı 60Hz bir ekranın olduğu konuşuluyor. Qualcomm Snapdragon 765G işlemci ve 65W hızlı şarj desteğine sahip 4000 mAh pil ise iki telefonun ortak özellikleri içinde öne çıkıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER