Teknoloji

Oppo Reno 4 serisinin tanıtım tarihi belli oldu

oppo reno 4

Oppo Reno 4 serisinin tanıtım tarihi sonunda netleşti. Oppo’dan verilen bilgiye göre; Reno 4 ve Reno 4 Pro, 5 Haziran’da düzenlenecek etkinlikte resmen gözler önüne çıkacak. Bayrağı Reno 3’ten devralacak telefonların ikisinde de 5G desteğinin bulunmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Oppo’nun daha önce Find X2 ve Ace 2 gibi amiral gemisi telefonlarında sunduğu 65W hızlı şarj özelliği de bu telefonlarda mevcut olacak. Gelişmiş gece fotoğrafları çekmeyi sağlayan Süper Gece Modu da Reno 4 serisinde sunulan özellikler arasında bulunuyor.

Reno 4 ve Reno 4 Pro’nun teknik özellikleri daha önce TENAA’ya sunulan belgeler sayesinde ortaya çıkmıştı. Her iki akıllı telefonun da kalbinde Qualcomm Snapdragon 765G işlemci yer alıyor. Kavisli ve kamera delikli ekranlar, üç büyük lensin bulunduğu arka kamera kurulumları da iki telefonun ortak özellikleri arasında sayılıyor.

Reno 4 serisinin üyelerinden birinde 32 ve 2 megapiksel çözünürlüklü çift ön kamera yer alacak. Diğeri ise 32 megapiksellik tek ön kamera taşıyacak. Çift ön kameralı modelin Reno 4 Pro olma ihtimalinin bir hayli yüksek olduğu söylenebilir.

Oppo Reno 4 serisinde parlak renk seçenekleri sunacak. Telefonların arkasında oldukça büyük bir “Reno Glow” yazısının yer alması da ayrıca dikkat çekiyor. Oppo bu yazıyla renklerin parlaklığını daha yoğun şekilde vurgulamak istiyor gibi görünüyor.

İLGİLİ HABERLER