Teknoloji

Oppo Reno 3 serisinin renk seçenekleri ortaya çıktı

oppo reno 3 pro

Oppo Reno 3 serisi 26 Aralık’ta resmen tanıtılacak. Bu serinin amiral gemisi olan Reno 3 Pro 5G, sol üst köşesinde yuvarlak bir kamera deliği olan kavisli bir ekranla gelecek. Ortaya çıkan yeni bir pazarlama materyali, bu ekranın 90Hz yenileme oranına sahip olacağını gösteriyor.

Reno 3 Pro 5G’ye Reno 3 Pro ve Reno 3 modelleri eşlik edecek. Bu modellerde 5G desteği bulunmayacak. Daha önce bu telefonların tasarımını gözler önüne çıkaran Oppo, şimdi de renk seçeneklerini resmi olarak açıkladı.

Söz konusu renk seçeneklerinin Çince isimlerinin oldukça havalı olduğunu söylemek gerekiyor. Dört renk seçeneği için Oppo’nun uygun gördüğü isimler şu şekilde: Sisli Beyaz, Ay Gecesi Siyahı, Mavi Yıldızlı Gece ve Gün Doğumu Etkisi. Standart renkler çerçevesinde bakıldığında ise bu seçeneklerin beyaz, siyah, mavi ve pembe-mor karışımını temsil ettiği görülüyor.

Oppo’nun Reno 3 serisine dair resmi paylaşımları bunlarla da sınırlı kalmıyor. Reno 3 Pro 5G’nin 4025 mAh kapasiteli pile sahip olacağı daha önce açıklanmıştı. Şirket şimdi de Reno 3’ün enerjisini 4035 mAh kapasiteli pilinden alacağını duyurdu. Her iki telefonda da Oppo’nun VOCC 4.0 hızlı şarj teknolojisinin bulunacağını belirtmekte fayda var.

Reno 3 ve Reno 3 Pro 5G, şimdiden yukarıdan bahsedilen renk seçenekleriyle Çin merkezli çevrimiçi alışveriş sitesi JD.com’un envanterine girmiş durumda. İki telefon için de 8 GB/128 GB, 12 GB/128 GB ve 12 GB/256 GB olmak üzere üç farklı bellek konfigürasyonu sunuluyor.

 

JD.com sayesinde Reno 3 ve Reno 3 Pro arasındaki farklardan birini daha görmek mümkün oluyor. Standart Reno 3’ün 7.96 mm. kalınlığında ve 181 gram ağırlığında olması bekleniyor. Bu da akıllı telefonun Reno 3 Pro’ya kıyasla 10 gram daha ağır ve 0.26 mm. daha kalın olacağı anlamına geliyor.

Oppo Reno 3 64 megapiksel kamerayla gelecek

Reno 3’ün ana kamerasının 64 megapiksel çözünürlüğünde olacağı da listenin gösterdikleri arasında bulunuyor. Daha önce TENAA belgelerinde kamera çözünürlüğü 48 megapiksel olarak verildiği için bunun şaşırtıcı bir durum olduğu söylenebilir.

Tanıtım tarihi yaklaştıkça Oppo Reno 3 serisiyle ilgili daha fazla detay görmemiz sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER