Teknoloji

Yeni Oppo Reno 11F sızıntıları hem tasarıma hem de önemli özelliklere ışık tutuyor

oppo reno 11f

Oppo Reno 11F hakkındaki ilk sızıntılar bir süre önce görülmüştü. Akıllı telefon şimdi de şirketin Endonezya sitesindeki özel web sayfasında boy gösterdi. Kullanıcılar bu sayfa üzerinden telefon için kayıt yaptırabiliyor ve resmi duyuru yapıldığında daha fazla bilgiye ulaşma imkanını yakalıyor.

Bu sayfada telefona ait görselleri bulmak da mümkün oluyor. Görsellerde telefonun “ultra hızlı şarj” özelliğine sahip olduğu belirtilirken, daha büyük pilin de 4 yıl boyunca mükemmel performans sağlayacağı vurgulanıyor. Telefonun her açıdan son derece net kareler yakalayabileceğinin de altı çizilirken; en zorlu yerlerde bile pürüzsüz ve kararlı bağlantı deneyimi ile toza ve su sıçramalarına karşı tam koruma da telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

Reno 11F aynı zamanda Geekbench 6 veri tabanında görüldü. Burada telefon tek çekirdek performansıyla 897, çoklu çekirdek performansıyla da 2329 puan alıyor. Akıllı telefonun kalbinde MediaTek’in Dimensity 7050 işlemcisinin bulunduğu ve bu işlemciye 8 GB RAM’in eşlik ettiği de test sonucuyla görülüyor. Reno 11F kutusundan Android 14 yüklü şekilde çıkıyor.

Oppo Reno 11F başka hangi özelliklerle gelecek?

Reno 11F’te ana kamera görevini 64 megapiksel çözünürlüklü sensörün üstlenmesi bekleniyor. 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 2 megapiksel makro kamera, ana kameraya eşlik ediyor. Ön tarafta ise 32 megapiksel sensör bulunuyor.

  • oppo reno 11f
  • oppo reno 11f
  • oppo reno 11f

Oppo Reno 11F, 256 GB depolama alanıyla gelecek. Akıllı telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 67W SuperVOCC şarj destekli 5000 mAh pil verecek. Reno 11F’in 6.7 inç büyüklüğündeki Full HD+ çözünürlüklü 120 Hz AMOLED ekranı, parmak izi tarayıcısına da ev sahipliği yapıyor.

İLGİLİ HABERLER