Teknoloji

Oppo’nun yeni tableti Pad Neo ufukta göründü

oppo pad air

Oppo, 2022’nin şubat ayında çıkardığı Oppo Pad ile tablet pazarına girmişti. Bu cihazı Oppo Pad Air ve Oppo Pad 2 takip etmişti. Çinli üretici bu aileye Oppo Pad Neo adını taşıyan yeni bir model eklemeye hazırlanıyor. Söz konusu model, Tayland’da NBTC’nin veri tabanında boy gösterdi.

Oppo’nun yeni tableti, OPD2303 model numarasıyla NBTC’nin kayıtlarına girdi. Ancak bu kayıtlar, tablette LTE desteği olması dışında başka bir bilgi vermiyor. Yine de, bunun önemli olduğunu söylemek gerekiyor. Zira Oppo’nun şimdiye kadar çıkardığı tabletlerden hiçbirinde LTE desteği bulunmuyor.

Pad Neo, büyük bir olasılıkla Oppo için yeni bir tablet grubunun başlangıcını yapacak. Bu modelin Pad Air’in altında mı yoksa üstünde mi konumlandırılacağı şu an için belirsizliğini koruyor.

oppo oad neo

Oppo Pad Neo ne zaman tanıtılacak?

Oppo’nun yeni tabletinin resmi duyurusunun ne zaman geleceği henüz bilinmiyor. Şirketten de henüz bu konuda resmi bir işaret gelmiş değil. Ancak resmi sertifika sürecinin başlaması, Oppo Pad Neo ile gerçekten tanışmak için çok uzun beklemeyeceğimizi gösteriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER