Teknoloji

Oppo Pad 3, OnePlus Pad 2 ve OnePlus Watch 3’ün çıkışı için erteleme iddiası

oppo pad 2 3

Oppo Pad 3 tablet hakkındaki sızıntılar bir süre önce etrafta dolaşmaya başlamıştı. Ancak bu tabletin piyasaya çıkışı biraz zaman alacak gibi görünüyor. Ünlü duyumcu Digital Chat Station’ın paylaşımına göre, bu tabletin piyasaya çıkışı ertelendi.

Ancak ertelenen ürünler bununla sınırlı kalmayacak gibi görünüyor. Oppo ile aynı çatı altındaki OnePlus’ın da iki ürününün çıkışını ileriye attığı söyleniyor. Yeni OnePlus Pad 2 tablet ve OnePlus Watch 3 akıllı saatin çıkışlarının da ertelendiği belirtiliyor. OnePlus Buds 3 kulaklığın yeni renginin ve Oppo Enco X3 kablosuz kulaklığın da daha ileri bir tarihte piyasaya çıkması bekleniyor.

Bu ertelemenin nedeni bilinmezken, ne kadar süreceği de belirsizliğini koruyor. Her iki tabletin de Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 işlemciyle geleceği belirtilirken, bu da ikisi arasındaki benzerliğin seleflerine kıyasla daha fazla olacağı anlamına geliyor.

OnePlus Watch 3’ün ise selefi gibi Snapdragon Wear W5 işlemci taşıyacağı iddia edilse de, bu versiyonda Gen 2’nin tercih edilebileceği söyleniyor. Ancak Gen 2 için de Qualcomm’dan resmi bir duyuru gelmiş değil.

Oppo Pad 3 ve OnePlus Pad 2’nin ertelenmesi rekabet açısından üzücü

Üst segment Android tabletlerin sayısı pek fazla değil. Dolayısıyla Oppo ve OnePlus’ın yeni tabletleriyle ilgili kararın rekabet açısından üzücü olduğu söylenebilir. OnePlus Watch 3 tarafında ise Watch 2’nin güçlü mirasını daha yukarı taşıması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER