Teknoloji

Oppo’nun katlanabilir telefonu için yeni sızıntı

oppo katlanabilir telefon

Oppo katlanabilir telefon geliştirmek için çalıştığını çok uzun süre önce duyurmuştu. Şirketin 2019’da ilk prototipini sergilemesinden bu yana cihaza dair pek çok iddia etrafta dolaşıyor. Bunlara ünlü duyumcu Digital Chat Station tarafından paylaşılan yeni bilgiler eklendi.

Katlanabilir telefonun Huawei’nin Mate X2 modeliyle benzer özellikler taşıyacağı söyleniyor. OLED ekranın tamamen açıldığında 7.8 ila 8 inç büyüklüğe ulaşacağı belirtiliyor. Panelin BOE tarafından üretileceği ifade edilirken, Full HD+ çözünürlük ve 120 Hz yenileme hızı da verilen bilgiler arasında yer alıyor.

Akıllı telefonda 32 megapiksel ön kameranın bulunacağı, arkada ise ana kamera görevini 50 megapiksel çözünürlüklü Sony IMX766 sensörün üstleneceği söyleniyor. Kenara entegre parmak izi tarayıcısı ve Android 11 üstüne kurulu ColorOS 12 kullanıcı arayüzü de telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

Oppo katlanabilir telefon çalışmaları konusunda bir süredir somut bilgiler vermiyor. Ancak bu son sızıntı, şirketin yakında net bir duyuru yapabileceğinin işaretini veriyor.

İLGİLİ HABERLER